Forret Sprøde ricotta-toasts En perfekt velkomstsnack, som kan laves på ingen tid. Af Lone Kjær — 22. juli 2020 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Ricottatoast med ærter toppes med brøndkarse og kan laves, lige inden gæsterne kommer, og nydes som en lille velkomstsnack. Dugen i hør er fra Himla.Ricottatoast med ærter 4 personerDet skal du bruge: 4 skiver surdejsbrød/8 skiver flute 100 g ricotta (kan erstattes af blød gedeost) Flagesalt Skal af 1 økologisk citron 100 g friskbælgede ærter 1 potte brøndkarse Sådan gør du: Rist brødet, eller grill det på en grillpande. Halvér skiverne, hvis du bruger surdejsbrød. Smør med ricotta, og krydr med flagesalt og revet citronskal. Top med friskbælgede ærter og brøndkarse, og servér. Relateret Dessert Din guide til kvalitetsis i København Forret Råmarineret torsk med sprød agurkesalat Forret Grillede majskolber med rørt smør, citronsalt og parmesanost Forret Grillede tomater med salvie og olivenolie Forret Grillet zucchini med urter og timian Forret Italiensk fladbrød med hvidløgsost og grønt