Forret Sprøde ricotta-toasts En perfekt velkomstsnack, som kan laves på ingen tid. Af Lone Kjær — 22. juli 2020 Ricottatoast med ærter toppes med brøndkarse og kan laves, lige inden gæsterne kommer, og nydes som en lille velkomstsnack. Dugen i hør er fra Himla. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Ricottatoast med ærter 4 personer Det skal du bruge: 4 skiver surdejsbrød/8 skiver flute 100 g ricotta (kan erstattes af blød gedeost) Flagesalt Skal af 1 økologisk citron 100 g friskbælgede ærter 1 potte brøndkarse Sådan gør du: Rist brødet, eller grill det på en grillpande. Halvér skiverne, hvis du bruger surdejsbrød. Smør med ricotta, og krydr med flagesalt og revet citronskal. Top med friskbælgede ærter og brøndkarse, og servér. Relateret Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Drinks Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Forret Surdejsbrød med smørristede grøntsager og kold hollandaisecreme