Forret Sprøde ricotta-toasts En perfekt velkomstsnack, som kan laves på ingen tid. Af Lone Kjær — 22. juli 2020 Ricottatoast med ærter toppes med brøndkarse og kan laves, lige inden gæsterne kommer, og nydes som en lille velkomstsnack. Dugen i hør er fra Himla. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Ricottatoast med ærter 4 personer Det skal du bruge: 4 skiver surdejsbrød/8 skiver flute 100 g ricotta (kan erstattes af blød gedeost) Flagesalt Skal af 1 økologisk citron 100 g friskbælgede ærter 1 potte brøndkarse Sådan gør du: Rist brødet, eller grill det på en grillpande. Halvér skiverne, hvis du bruger surdejsbrød. Smør med ricotta, og krydr med flagesalt og revet citronskal. Top med friskbælgede ærter og brøndkarse, og servér. Relateret Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne