Forret Sprøde ricotta-toasts En perfekt velkomstsnack, som kan laves på ingen tid. Af Lone Kjær — 22. juli 2020 Ricottatoast med ærter toppes med brøndkarse og kan laves, lige inden gæsterne kommer, og nydes som en lille velkomstsnack. Dugen i hør er fra Himla. © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Ricottatoast med ærter 4 personer Det skal du bruge: 4 skiver surdejsbrød/8 skiver flute 100 g ricotta (kan erstattes af blød gedeost) Flagesalt Skal af 1 økologisk citron 100 g friskbælgede ærter 1 potte brøndkarse Sådan gør du: Rist brødet, eller grill det på en grillpande. Halvér skiverne, hvis du bruger surdejsbrød. Smør med ricotta, og krydr med flagesalt og revet citronskal. Top med friskbælgede ærter og brøndkarse, og servér. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge