Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sprøde ricotta-toasts

En perfekt velkomstsnack, som kan laves på ingen tid.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær - Ricottatoast med ærter toppes med brøndkarse og kan laves, lige inden gæsterne kommer, og nydes som en lille velkomstsnack. Dugen i hør er fra Himla.

Ricottatoast med ærter

4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 skiver surdejsbrød/8 skiver flute
  • 100 g ricotta (kan erstattes af blød gedeost)
  • Flagesalt
  • Skal af 1 økologisk citron
  • 100 g friskbælgede ærter
  • 1 potte brøndkarse

Sådan gør du:

  1. Rist brødet, eller grill det på en grillpande.
  2. Halvér skiverne, hvis du bruger surdejsbrød.
  3. Smør med ricotta, og krydr med flagesalt og revet citronskal.
  4. Top med friskbælgede ærter og brøndkarse, og servér.