Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Smuk, let, lækker og utrolig velsmagende salat, som næsten er rent ukrudt. Af Lone Kjær — 28. juli 2022 © Tia Borgsmidt Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Mælkebøttesalat 1 håndfuld skvalderkål 1 håndfuld mælkebøtteblade duftgeranium 50 g brombær 1 spsk. mandler flagesalt og peber 50 g blåskimmelost Vinaigrette 1 spsk. vineddike ½ tsk. flydende honning ½ tsk. dijonsennep 2 spsk. olivenolie Sådan gør du Mælkebøttesalat Skyl skvalderkål og mælkebøtteblade godt, og slyng dem tørre. Skyl geranium, og tør godt. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend skvalderkål med mælkebøtteblade, og anret på et fad med geranium, brombær og hakkede mandler. Fordel blåskimmelost over salaten. Vinaigrette Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Dryp dressingen over salaten før servering. Relateret Lejligheder Se, hvordan Josephine bruger vintagefund og papir til at pynte op med en af årets største juletendenser Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Sommerhuse I Josephine og Askes sommerhus er julen som en pladderromantisk julefilm – på den helt rigtige måde
Lejligheder Se, hvordan Josephine bruger vintagefund og papir til at pynte op med en af årets største juletendenser
Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt
Sommerhuse I Josephine og Askes sommerhus er julen som en pladderromantisk julefilm – på den helt rigtige måde