Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel

Smuk, let, lækker og utrolig velsmagende salat, som næsten er rent ukrudt.

Mælkebøttesalat

Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Mælkebøttesalat

  • 1 håndfuld skvalderkål
  • 1 håndfuld mælkebøtteblade
  • duftgeranium
  • 50 g brombær
  • 1 spsk. mandler
  • flagesalt og peber
  • 50 g blåskimmelost

Vinaigrette

  • 1 spsk. vineddike
  • ½ tsk. flydende honning
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Mælkebøttesalat

  1. Skyl skvalderkål og mælkebøtteblade godt, og slyng dem tørre.
  1. Skyl geranium, og tør godt.
  1. Rist mandlerne gyldne på en tør pande.
  1. Vend skvalderkål med mælkebøtteblade, og anret på et fad med geranium, brombær og hakkede mandler.
  1. Fordel blåskimmelost over salaten.

Vinaigrette

  1. Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.
  1. Dryp dressingen over salaten før servering.