Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Smuk, let, lækker og utrolig velsmagende salat, som næsten er rent ukrudt. Af Lone Kjær — 28. juli 2022 © Tia Borgsmidt Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Mælkebøttesalat 1 håndfuld skvalderkål 1 håndfuld mælkebøtteblade duftgeranium 50 g brombær 1 spsk. mandler flagesalt og peber 50 g blåskimmelost Vinaigrette 1 spsk. vineddike ½ tsk. flydende honning ½ tsk. dijonsennep 2 spsk. olivenolie Sådan gør du Mælkebøttesalat Skyl skvalderkål og mælkebøtteblade godt, og slyng dem tørre. Skyl geranium, og tør godt. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend skvalderkål med mælkebøtteblade, og anret på et fad med geranium, brombær og hakkede mandler. Fordel blåskimmelost over salaten. Vinaigrette Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Dryp dressingen over salaten før servering. Relateret Jul 50 idéer til den perfekte julegave til ham Design Her viser Lærke og 34 andre designere fremtidens møbler – og du kan opleve dem helt tæt på Køkken Kaffe med stil: 10 lækre køkkenting til den æstetiske kaffeelsker Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne