Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Smuk, let, lækker og utrolig velsmagende salat, som næsten er rent ukrudt. Af Lone Kjær — 28. juli 2022 Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Mælkebøttesalat 1 håndfuld skvalderkål 1 håndfuld mælkebøtteblade duftgeranium 50 g brombær 1 spsk. mandler flagesalt og peber 50 g blåskimmelost Vinaigrette 1 spsk. vineddike ½ tsk. flydende honning ½ tsk. dijonsennep 2 spsk. olivenolie Sådan gør du Mælkebøttesalat Skyl skvalderkål og mælkebøtteblade godt, og slyng dem tørre. Skyl geranium, og tør godt. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend skvalderkål med mælkebøtteblade, og anret på et fad med geranium, brombær og hakkede mandler. Fordel blåskimmelost over salaten. Vinaigrette Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Dryp dressingen over salaten før servering. Relateret Kultur Mine sommerfavoritter med Flemming Møldrup Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret En sprød appetizer med vagtelæg, purløgsolie og røgdip Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter Forret Gå på svampejagt: Kulmule med stegte svampe og kålskud