Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Smuk, let, lækker og utrolig velsmagende salat, som næsten er rent ukrudt. Af Lone Kjær — 28. juli 2022 © Tia Borgsmidt Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Mælkebøttesalat 1 håndfuld skvalderkål 1 håndfuld mælkebøtteblade duftgeranium 50 g brombær 1 spsk. mandler flagesalt og peber 50 g blåskimmelost Vinaigrette 1 spsk. vineddike ½ tsk. flydende honning ½ tsk. dijonsennep 2 spsk. olivenolie Sådan gør du Mælkebøttesalat Skyl skvalderkål og mælkebøtteblade godt, og slyng dem tørre. Skyl geranium, og tør godt. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend skvalderkål med mælkebøtteblade, og anret på et fad med geranium, brombær og hakkede mandler. Fordel blåskimmelost over salaten. Vinaigrette Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Dryp dressingen over salaten før servering. Relateret Forret Opskrift på rimmet havtaske med sennepsfløde, brombær og baconknas Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum