
Skaldyrsrulle med stenbidderrogn
Vi rører vores egen, lette skaldyrssalat, ruller den ind i hvedetortillas og skærer i skiver i denne opskrift. Disse mundrette hapser serverer vi til et glas øl eller sammen med en god blandet salat til forret eller frokost.
AfMaria Meldgaard
Skaldyrsrulle med stenbidderrogn
Opskrift til 4 personer
Det skal du bruge
- 150 g pillede rejer
- 100 g røget hellefisk
- 1,5 dl græsk yoghurt 10%
- Sort peber
- 2 spsk. friskklippet purløg
- 75 g stenbiderrogn
- 3 stk. store hvedetortillas
Sådan gør du:
- Hak rejerne og hellefisken groft, og vend dem sammen i en skål.
- Rør yoghurt heri, og smag til med lidt sort peber.
- Vend purløg og stenbiderrogn heri.
- Smør fyldet ud over de tre hvede-tortillas og rul dem sammen som en roulade.
- Pak dem ind i film, og stil dem i køleskab, indtil de skal anrettes.
- Pak ud, skær i skiver, og servér.