Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skaldyrsrulle med stenbidderrogn

Vi rører vores egen, lette skaldyrssalat, ruller den ind i hvedetortillas og skærer i skiver i denne opskrift. Disse mundrette hapser serverer vi til et glas øl eller sammen med en god blandet salat til forret eller frokost.

© Anders Schønnemann

Skaldyrsrulle med stenbidderrogn

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge

  • rejer 150 g, pillede
  • hellefisk 100 g, røget
  • græsk yoghurt 10% 1 ½ dl
  • sort peber
  • purløg 2 spsk., friskklippet
  • stenbiderrogn 75 g
  • hvedetortillas 3 stk., store

Sådan gør du:

  1. Hak rejerne og hellefisken groft, og vend dem sammen i en skål.
  2. Rør yoghurt heri, og smag til med lidt sort peber.
  3. Vend purløg og stenbiderrogn heri.
  4. Smør fyldet ud over de tre hvede-tortillas og rul dem sammen som en roulade.
  5. Pak dem ind i film, og stil dem i køleskab, indtil de skal anrettes.
  6. Pak ud, skær i skiver, og servér.

Relaterede Artikler