© Anders Schønnemann

Skaldyrsrulle med stenbidderrogn

Vi rører vores egen, lette skaldyrssalat, ruller den ind i hvedetortillas og skærer i skiver i denne opskrift. Disse mundrette hapser serverer vi til et glas øl eller sammen med en god blandet salat til forret eller frokost.

Skaldyrsrulle med stenbidderrogn

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge

  • 150 g pillede rejer
  • 100 g røget hellefisk
  • 1,5 dl græsk yoghurt 10%
  • Sort peber
  • 2 spsk. friskklippet purløg
  • 75 g stenbiderrogn
  • 3 stk. store hvedetortillas

Sådan gør du:

  1. Hak rejerne og hellefisken groft, og vend dem sammen i en skål.
  2. Rør yoghurt heri, og smag til med lidt sort peber.
  3. Vend purløg og stenbiderrogn heri.
  4. Smør fyldet ud over de tre hvede-tortillas og rul dem sammen som en roulade.
  5. Pak dem ind i film, og stil dem i køleskab, indtil de skal anrettes.
  6. Pak ud, skær i skiver, og servér.