Skaldyrsrulle med stenbidderrogn

Vi rører vores egen, lette skaldyrssalat, ruller den ind i hvedetortillas og skærer i skiver i denne opskrift. Disse mundrette hapser serverer vi til et glas øl eller sammen med en god blandet salat til forret eller frokost.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer
rejer 150 g, pillede
hellefisk 100 g, røget
græsk yoghurt 10% 1 ½ dl
sort peber
purløg 2 spsk., friskklippet
stenbiderrogn 75 g
hvedetortillas 3 stk., store

Hak rejerne og hellefisken groft, og vend dem sammen i en skål. Rør yoghurt heri, og smag til med lidt sort peber. Vend purløg og stenbiderrogn heri.

Smør fyldet ud over de tre hvede-tortillas og rul dem sammen som en roulade. Pak dem ind i film, og stil dem i køleskab, indtil de skal anrettes.

Pak ud, skær i skiver, og servér.

Relaterede Artikler