Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Kom sæsonens majs på grillen og servér med urtesmør. Af Lone Kjær — 18. juli 2022 © Tia Borgsmidt Grillede majs med urtesmør og kløver Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Urtesmør ½ håndfuld krydderurter 100 g smør Flagesalt Grillede majs 2 majskolber Kløver Sådan gør du Urtesmør Skyl urterne, og kom dem i en blender. Kør, til du har en ensartet masse. Tilsæt smør, og blend, til smørret er grønt. Smag til med flagesalt, og stil smørret køligt. Grillede majs Grill majsene med blade og skæg på en grill, til bladene er kulsorte. Træk bladene af majsene, og fjern skægget. Servér de lune majskolber med urtesmør, og pynt med kløver. Urtesmør smager også lækkert til grillede asparges, dampet spidskål eller et stykke stegt fisk eller kylling. Relateret Design Awards Design Awards 2025: Se alle billederne fra årets største designfest Design Awards Fra møbler af papir til farverigt comeback: Her er alle vinderne af Design Awards 2025 Indretning Dyrup har løftet sløret for årets farve 2026 – og det er ikke, hvad du regner med Design Populært dansk møbelmærke holder første lagersalg nogensinde: Så meget kan du spare Badeværelse Fra køkken til badeværelse: "Jeg må klart vælge spejlløsningen som en detalje, jeg virkelig sætter pris på" Annonce Guide: Invitér farverne ind i soveværelset
Badeværelse Fra køkken til badeværelse: "Jeg må klart vælge spejlløsningen som en detalje, jeg virkelig sætter pris på"