Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør

Kom sæsonens majs på grillen og servér med urtesmør.

Grillede majs © Tia Borgsmidt

Grillede majs med urtesmør og kløver

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Urtesmør

  • ½ håndfuld krydderurter
  • 100 g smør
  • Flagesalt

Grillede majs

  • 2 majskolber
  • Kløver

Sådan gør du

Urtesmør

  1. Skyl urterne, og kom dem i en blender.
  1. Kør, til du har en ensartet masse.
  1. Tilsæt smør, og blend, til smørret er grønt.
  1. Smag til med flagesalt, og stil smørret køligt.

Grillede majs

  1. Grill majsene med blade og skæg på en grill, til bladene er kulsorte. Træk bladene af majsene, og fjern skægget.
  1. Servér de lune majskolber med urtesmør, og pynt med kløver.

Urtesmør smager også lækkert til grillede asparges, dampet spidskål eller et stykke stegt fisk eller kylling.