Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Kom sæsonens majs på grillen og servér med urtesmør. Af Lone Kjær — 18. juli 2022 © Tia Borgsmidt Grillede majs med urtesmør og kløver Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Urtesmør ½ håndfuld krydderurter 100 g smør Flagesalt Grillede majs 2 majskolber Kløver Sådan gør du Urtesmør Skyl urterne, og kom dem i en blender. Kør, til du har en ensartet masse. Tilsæt smør, og blend, til smørret er grønt. Smag til med flagesalt, og stil smørret køligt. Grillede majs Grill majsene med blade og skæg på en grill, til bladene er kulsorte. Træk bladene af majsene, og fjern skægget. Servér de lune majskolber med urtesmør, og pynt med kløver. Urtesmør smager også lækkert til grillede asparges, dampet spidskål eller et stykke stegt fisk eller kylling. Relateret Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Forret Grillede asparges med ramsløg og brændnælder Forret En sprød appetizer med vagtelæg, purløgsolie og røgdip Grill Tilbehør til grillmaden: 18 opskrifter Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter