Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Kom sæsonens majs på grillen og servér med urtesmør. Af Lone Kjær — 18. juli 2022 © Tia Borgsmidt Grillede majs med urtesmør og kløver Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Urtesmør ½ håndfuld krydderurter 100 g smør Flagesalt Grillede majs 2 majskolber Kløver Sådan gør du Urtesmør Skyl urterne, og kom dem i en blender. Kør, til du har en ensartet masse. Tilsæt smør, og blend, til smørret er grønt. Smag til med flagesalt, og stil smørret køligt. Grillede majs Grill majsene med blade og skæg på en grill, til bladene er kulsorte. Træk bladene af majsene, og fjern skægget. Servér de lune majskolber med urtesmør, og pynt med kløver. Urtesmør smager også lækkert til grillede asparges, dampet spidskål eller et stykke stegt fisk eller kylling. Relateret Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her Lejligheder Monica har et helt særligt aftenritual, der forvandler den store lejlighed fuldstændig Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her