
Brød med bid
Et godt brød bagt med godt mel er noget af det bedste, du kan sætte tænderne i. Du får fibre, vitaminer og mineraler, og en enkel, lækker skive kan løfte et helt måltid.
AfBrød bagt med omhu kan friste de fleste. Her får du fem skønne brød, der får det allerbedste frem i de forskellige meltyper:
Lyst speltbrød
Et lækkert allround-brød, der smager morgen, middag og aften. Her anrettet til frokost med mozzarella og en rustik olivensalsa. Læs mere
Groft speltbrød
Et ægte fuldkornsbrød med saftig krumme, fordi der er grød af kogte speltkerner i dejen. Her et måltid i sig selv med marineret aubergine til. Læs mere
Flatbrød
Sprøde og lækre flatbrød, perfekte som en salt haps med fx oliventapenade og lidt salat til. Hvis du gemmer dem i en dåse kan de blive bløde, men med et stænk vand og et minut i en hed ovn, er de knasende igen. Læs mere
Sandwichbrød
Når du én gang har bagt dit eget sandwichbrød, køber du det aldrig færdigt igen … Læs mere
Kartoffelbrød
Kartoffelbrødet er nærmest et måltid i sig selv med lækker persillepesto og syltede tomater til. Læs mere