Drinks Sådan her har du aldrig fået din rosé Rosé-Popsicle: En nem og imponerende måde at servere din yndlingsvin. Af Redaktionen — 11. juni 2020 © Thank you for rosé Rosé-Popsicle Ingredienser 7 dele tør sparkling rosé 5 dele lemonade 3 dele glykosesirup Garnish Mynte Jordbær Fremgangsmåde Kombinér ingredienserne, og hæld i ispindeformen. Skær mynten og jordbær fint - bland op i ispindeformen. Frys i minimum 6-8 timer. Kan serveres i glas med rosé. © Thank you for rosé Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails. Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag. Bogen koster 350 kr., og kan købes her. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge