Drinks Sådan her har du aldrig fået din rosé Rosé-Popsicle: En nem og imponerende måde at servere din yndlingsvin. Af Redaktionen — 11. juni 2020 © Thank you for rosé Rosé-Popsicle Ingredienser 7 dele tør sparkling rosé 5 dele lemonade 3 dele glykosesirup Garnish Mynte Jordbær Fremgangsmåde Kombinér ingredienserne, og hæld i ispindeformen. Skær mynten og jordbær fint - bland op i ispindeformen. Frys i minimum 6-8 timer. Kan serveres i glas med rosé. © Thank you for rosé Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails. Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag. Bogen koster 350 kr., og kan købes her. Relateret Annonce Glasbordet er tilbage – heldigvis Jul På jagt efter den perfekte julegave? Her er over 200 gaveidéer til designelskeren Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Huse Hjemme hos Nadia Lassen har lamperne en central plads i julehjemmet – det er der en god grund til Jul Spir, måner og sløjfer: De fineste juletræstoppe som alternativ til den klassiske topstjerne Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest
Huse Hjemme hos Nadia Lassen har lamperne en central plads i julehjemmet – det er der en god grund til