Drinks Sådan her har du aldrig fået din rosé Rosé-Popsicle: En nem og imponerende måde at servere din yndlingsvin. Af Redaktionen — 11. juni 2020 © Thank you for rosé Rosé-Popsicle Ingredienser 7 dele tør sparkling rosé 5 dele lemonade 3 dele glykosesirup Garnish Mynte Jordbær Fremgangsmåde Kombinér ingredienserne, og hæld i ispindeformen. Skær mynten og jordbær fint - bland op i ispindeformen. Frys i minimum 6-8 timer. Kan serveres i glas med rosé. © Thank you for rosé Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails. Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag. Bogen koster 350 kr., og kan købes her. Relateret Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så med de alt, hvad de havde i hænderne