Drinks Sådan her har du aldrig fået din rosé Rosé-Popsicle: En nem og imponerende måde at servere din yndlingsvin. Af Redaktionen — 11. juni 2020 © Thank you for rosé Rosé-Popsicle Ingredienser 7 dele tør sparkling rosé 5 dele lemonade 3 dele glykosesirup Garnish Mynte Jordbær Fremgangsmåde Kombinér ingredienserne, og hæld i ispindeformen. Skær mynten og jordbær fint - bland op i ispindeformen. Frys i minimum 6-8 timer. Kan serveres i glas med rosé. © Thank you for rosé Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails. Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag. Bogen koster 350 kr., og kan købes her. Relateret Drinks Nem opskrift på espresso martini Drinks 7 drink opskrifter, der kan nydes på altanen Drinks Koldbrygget kaffe er den hurtigst voksende kaffetrend lige nu: Her er forklaringen – og opskriften Drinks En forfriskende cocktail lavet på roselemonade og Cointreau Drinks Nytårscocktail med et twist Jul Her er opskriften på den perfekt krydrede julesnaps
Drinks Koldbrygget kaffe er den hurtigst voksende kaffetrend lige nu: Her er forklaringen – og opskriften