Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan her har du aldrig fået din rosé

Rosé-Popsicle: En nem og imponerende måde at servere din yndlingsvin.

Rosé Popsicle

© Thank you for rosé

Rosé-Popsicle

Ingredienser

  • 7 dele tør sparkling rosé
  • 5 dele lemonade
  • 3 dele glykosesirup

Garnish

  • Mynte
  • Jordbær

Fremgangsmåde

  1. Kombinér ingredienserne, og hæld i ispindeformen.
  2. Skær mynten og jordbær fint - bland op i ispindeformen.
  3. Frys i minimum 6-8 timer.
  4. Kan serveres i glas med rosé.
Thank you for rosé

© Thank you for rosé

Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails.

Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag.

Bogen koster 350 kr., og kan købes her.

Relaterede Artikler