Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Punch med nektariner, jordbær og rosenblade

Hvis du er vild med sangria vil du med sikkerhed også elske denne sommer punch.

© Mads Mogensen

Rød punch med nektariner, jordbær og rosenblade

Frugter og bær på spyd er en anordning, der kan gøre ethvert selskab feststemt. Brug spiselige bellis og rosenblade som utraditionel pynt.

  • (giver 12 glas)*

Det skal du bruge:

  • 3-4 modne nektariner
  • 125 g hindbær
  • 150 g jordbær
  • 150 g vilde jordbær
  • 750 ml kold tør rosévin
  • 750 ml kold tør mousserende vin
  • 750 ml kold mineralvand
  • isklumper, hvis det er nødvendigt
  • 1 håndfuld rosenblade, ubehandlede
  • 12 tusindfryd/bellis, ubehandlede
  • træspyd

Sådan gør du:

  1. Vask nektarinerne, og del dem i halve, fjern sten, og skær frugten i tynde skiver. Rens jordbærrene, halvér dem, og skær dem i tynde skiver.
  2. Hvis du vil forberede enkelte serveringsglas med frugtspyd, så tråd 12 stykker tyndt skåret nektarin og et vildt jordbær på hvert træspyd.
  3. Læg resten af de skårne ferskner og nektariner, de vilde jordbær, hindbær og rosenblade i en punch-bowle, eller en stor glasbeholder. Tilføj rosévinen, og lad det trække i køleskabet i 30 min.
  4. Tilfør den mousserende vin, mineralvand, og hvis det er nødvendigt, isklumper, før serveringen. Dekorér med friske tusindfryd/bellis.

Relaterede Artikler