Frugter og bær på spyd er en anordning, der kan gøre ethvert selskab feststemt. Brug spiselige bellis og rosenblade som utraditionel pynt.
(giver 12 glas)*
Det skal du bruge:
3-4 modne nektariner
125 g hindbær
150 g jordbær
150 g vilde jordbær
750 ml kold tør rosévin
750 ml kold tør mousserende vin
750 ml kold mineralvand
isklumper, hvis det er nødvendigt
1 håndfuld rosenblade, ubehandlede
12 tusindfryd/bellis, ubehandlede
træspyd
Sådan gør du:
Vask nektarinerne, og del dem i halve, fjern sten, og skær frugten i tynde skiver. Rens jordbærrene, halvér dem, og skær dem i tynde skiver.
Hvis du vil forberede enkelte serveringsglas med frugtspyd, så tråd 12 stykker tyndt skåret nektarin og et vildt jordbær på hvert træspyd.
Læg resten af de skårne ferskner og nektariner, de vilde jordbær, hindbær og rosenblade i en punch-bowle, eller en stor glasbeholder. Tilføj rosévinen, og lad det trække i køleskabet i 30 min.
Tilfør den mousserende vin, mineralvand, og hvis det er nødvendigt, isklumper, før serveringen. Dekorér med friske tusindfryd/bellis.