Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frosé: Rosévin er lige blevet endnu bedre

Hvis du endnu ikke har prøvet slushice-versionen af rosé, så er det på tide.

Thank you for rosé

© Thank you for rosé

Frosé

Rosé slushies eller frosé har et stort potentiale for at blive drinken, som alle forbinder med sol og sommer. Den er genial at drikke på terrassen i solen eller som en frisk reminder om sommeren, når vejret er gråt.

Derudover er frosé en af de nemmeste drinks du kan komme i nærheden af. Blot 4 ingredienser og lidt pynt.

Ingredienser

  • 6 dele tør rosé
  • 1/2 del citronsaft
  • 8 friske jordbær
  • 8 isterninger

Garnish

  • Lime

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i en blender.
  2. Kør blenderen på puls-mode, til du har en slushice-konsistens.
  3. Pynt med limeskal.
Thank you for rosé

© Thank you for rosé

Opskriften stammer fra bogen Thank you for rosé, hvor du får 50 opskrifter på rosécocktails.

Tanken med bogen har været at gøre det nemt at lave alkohol-lette cocktails, der passer både til havefesten, samt til en god middag.

Bogen koster 350 kr., og kan købes her.