Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

En sparkling drink med smag af rabarber

Til denne forfriskende drink skal du kun bruge to ingredienser. Det bliver ikke nemmere.

Trehøje

© Claus Troelsgaard - Trehøje er en simpel drink på kun to ingredienser – en god whisky og en mousserende frugtvin. Fadet er fra Tomato Studio Store, og skålene er fra KH Würtz.

Trehøje

Denne drink bygger på nogle af de ældste og mest enkle drinks lavet på blot en spiritus og en cider. Andersen Winery Elmsfeuer, en mousserende rabarbervin opkaldt efter den rabarbersort, der bruges til fremstillingen, har en fantastisk tørhed og en god frugtsmag, som passer godt med en rye whisky af høj kvalitet.

Det skal du bruge:

  • 30 ml Michter’s Whisky
  • Mousserende frugtvin

Sådan gør du:

  1. Hæld whisky over is.
  2. Top med mousserende frugtvin.