© Anders Schønnemann

Varme ferskner med passionsfrugt

Fåremælksyoghurten matcher fersknerne perfekt - især sammen med flødeskum og lidt nystødt kardemomme.

Til 4 personer

ferskner 6 stk. faste
flydende honning 2 spsk.
passionsfrugter 4 stk.
piskefløde 2 dl
fåremælksyoghurt 1 dl
friskknust kardemomme ½ tsk.
flydende honning til pynt

  • Sæt ovnen på 200°.
  • Del fersknerne lige over, og grill dem lidt på begge sider på en grill eller grillpande.
  • Læg fersknerne i en smurt ildfast form, og fordel honning over dem.
  • Bag fersknerne møre i ovnen i ca. 10 min.
  • Tag dem ud.Kom frugtkødet fra passionsfrugterne i en skål, og giv det en lille tur med piskeriset, så de sorte kerner titter dekorativt frem.
  • Pisk fløden til skum, og vend med fåremælksyoghurt.
  • Servér fersknerne med passionsfrugt, flødeskum og lidt honning henover.