Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hyldebærpocherede pærer i hvid chokolade med kokos

Smuk i al sin enkelhed. Den mørke pære står effektfuldt til alt det hvide. Regi er privateje.

© Pia Enghild

pærer 4 stk.
hyldebærsaft ½-1 l, sødet, gerne Grambogårds
kokos 1 dl
hvid chokolade 100-150 g
evt. nougat 50 g

Skræl pærerne, og fjern kernehuset med en teske eller udkugler.

Kog pærerne 30 min. i hyldebærsaften, og lad dem trække i lagen på køl natten over.

Smelt hvid chokolade over vandbad.

Dyp pærerne i den smeltede chokolade, og vend dem i kokos. Tryk evt. lidt nougat op i pæren, inden du vender dem i kokos

Relaterede Artikler