Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Brombærmuffins med lakrids

Lakrids by Bülow har delt en af deres lækre dessert-opskrifter med os. Find opskriften her.

Brombærmuffins med lakrids

Det skal du bruge:

  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g smør
  • 1 dl yoghurt natural
  • 175 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. lakridspulver
  • 1 tsk. flagesalt
  • 130 g friske brombær
  • 1 flaske sød lakridssirup fra Lakrids by Bülow

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smør og sukker piskes sammen indtil farven er hvid.
  3. Tilsæt derefter æggene og pisk det sammen.
  4. Tilsæt dernæst yoghurten og pisk det sammen.
  5. Tag en ny skål og bland bagepulver, mel og lakridspulver.
  6. Blandt nu de to skåle sammen, ved at hælde pulveret gennem en si.
  7. Bland de to masser sammen, og tilføj friske brombær.
  8. Fyld massen i muffinforme indtil formene er ca. 2/3 fyldt.
  9. Lav en fordybning i midten af muffinformene og tilføj lidt lakridssirup.
  10. Fyld den resterende 1/3 af muffinformen med massen.
  11. Bag ved 175 grader i 15-20 minutter til de har en lysebrun farve.
  12. Lad dem køle af og servér!

TIP:

Kan evt. pyntes med et drys flormelis eller med en lakrids-smørcreme.

Sådan gør du:

150 g smør piskes sammen med 125 g flormelis og 15 g lakridspulver

Håndplukket til dig