Dessert Basilikum & melon isvafler Prøv denne anderledes og friske is. Af Gitte Heidi Rasmussen — 24. juni 2019 © Stine Christiansen Basilikum-melon-is i vaffel Det skal du bruge: 1 galiamelon, 350 g saft og fintrevet limeskal fra 1 økologisk lime 1 lille bdt. basilikum 1 dåse kondenseret mælk 3 past. æggeblommer 3 dl piskefløde 12 isvafler 150 g mørk chokolade 50 g hakkede pistacienødder Sådan gør du: Halvér melonen, og fjern kernerne. Skrab kødet ud, 350 g i alt, og kom det i en blender sammen med lime, basilikum, kondenseret mælk og æggeblommer. Blend til cremet konsistens, og tilsæt fløde. Frys iscremen i en ismaskine, til konsistensen er som softice. Kom iscremen i en lukket beholder, og sæt den i fryseren, til den er fast og kan kugles op. Hak chokoladen, og smelt over vandbad. Dyp kanten af vaflerne i smeltet chokolade, drej rundt og dryp af, og drys med hakkede pistacienødder. Stil dem koldt, til chokoladen er stivnet. Kugl isen op, og kom en god kugle i hver vaffel. Drys evt. med ekstra pistacie og servér. Relateret Dessert Små mandelkager med smørcreme Dessert De 13 lækreste opskrifter på hjemmelavet is Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Drinks Forfriskende iste med agurk og lime Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Opskrifter "Brosten" med hvid chokolade og pistacie