Dessert Basilikum & melon isvafler Prøv denne anderledes og friske is. Af Gitte Heidi Rasmussen — 24. juni 2019 © Stine Christiansen Basilikum-melon-is i vaffel Det skal du bruge: 1 galiamelon, 350 g saft og fintrevet limeskal fra 1 økologisk lime 1 lille bdt. basilikum 1 dåse kondenseret mælk 3 past. æggeblommer 3 dl piskefløde 12 isvafler 150 g mørk chokolade 50 g hakkede pistacienødder Sådan gør du: Halvér melonen, og fjern kernerne. Skrab kødet ud, 350 g i alt, og kom det i en blender sammen med lime, basilikum, kondenseret mælk og æggeblommer. Blend til cremet konsistens, og tilsæt fløde. Frys iscremen i en ismaskine, til konsistensen er som softice. Kom iscremen i en lukket beholder, og sæt den i fryseren, til den er fast og kan kugles op. Hak chokoladen, og smelt over vandbad. Dyp kanten af vaflerne i smeltet chokolade, drej rundt og dryp af, og drys med hakkede pistacienødder. Stil dem koldt, til chokoladen er stivnet. Kugl isen op, og kom en god kugle i hver vaffel. Drys evt. med ekstra pistacie og servér. Relateret Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her Lejligheder Monica har et helt særligt aftenritual, der forvandler den store lejlighed fuldstændig Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her