Se regndråbe-kagen, som alle taler om
Her er den gennemsigtige kagesensationen opfundet i New York med inspiration fra Japan, som hele verden taler om.
Af — 13. april 2016Når man zoomer ind på kagen, så ligner den faktisk en regndråbe.
Men det er rent faktisk en kage, som newyorker-kokken Darren Wong har opfundet med inspiration i den japanske kultdessert_ Mizu Shingen_ Mochi, som var en viral sensation i 2014_._
Skal du en tur til New York, så kan den købes i Brooklyn for 8 dollars.
Elegant ser regndråbekagen ud, når den er anrettet.
I Japan er desserten lavet af gelatine eller agar. Agar er fremstillet af alger og var noget af det, som kokkene i den molekulære kokketrend, gik helt amok i. I Japan serveres kagen med soyamel og rørsukkersirup.
Darren Wong har endnu ikke afsløret til fulde, hvad hans garniture består, men den mørke del er sirup-lignende substans.
Sådan ser det ud, når man tager en skefuld af regndråbenkagen.
Den kan købes for 8 dollars i Brooklyn i New York på et sted med det halvt skandinavisk klingende navn: Smorgasburg.
Onde tunger har sammenlignet kagen med et brystimplantat.
De første rapporter fra dem, der har smagt regndråbekagen, tyder desuden på, at smagen måske ikke helt svarer til synet.
- Den smagte ret vandet, udtaler en af dem, der har haft fornøjelsen at stikke skeen i den blævrende regndråbekage.
Vi lader lige regndråbekagen stå et øjeblik.
En dag kommer regndråbekagen nok til Danmark, men måske bliver det alligevel aldrig større - når man har engang har fået smagt på kagen - end dette smukke billede af kagen med pulveret og sirup.
Kilde: slate.com