Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind populær lanterne: Vi trækker 12 vindere

Le Klints The Love & Light Project udlodder 12 smukke Candlelight-lanterner. Deltag i konkurrencen her.

Vind populær lanterne

Le Klints The Love & Light Project udlodder 12 Candlelight-lanterner.

Candlelight er navnet på denne smukke og hyggelige lanterne, som kan tages med overalt. Den skaber hurtigt en magisk stemning i rummet. Kuplen i mundblæst glas får LED-lyset til at spejle sig og leger med illusionen om, at det er et levende lys. Candlelight er trådløs og genopladelig, så den kan bruges igen og igen. Lanternen lades nemt op ved hjælp af usb, og en opladning holder ca. 200 timer, svarende til 5 timers brug dagligt i 40 dage.

Lanternen er designet af Philip Bro Ludvigsen og har en værdi af 1295 kr. pr. stk. I denne måned kan 12 heldige læsere vinde en lanterne, og man bestemmer selv, om man vil have den i lys eg eller sort kork. Hvert år giver Le Klints The Love & Light Project en donation til velgørende formål.

Pengene til dette kommer fra salget af Le Klints Seasonal Folds-kollektion. Et af hovedkoncepterne i The Love & Light Project er at understrege, hvordan passionen for godt design også kan udnyttes til at give en hjælpende hånd til mennesker, som har behov for hjælp.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 12. marts 2021 til den 15. april 2021, hvorefter 12 heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 15.540 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 15.540 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Le Klint - Designeren bag: Philip Bro Ludvigsen er uddannet på Skolen for Brugskunst i 1989 og har undervist på Danmarks Designskole og National Institute of Design, India. I 1998 etablerede han sin egen tegnestue, Philip Bro. Kunderne tæller bl.a. Georg Jensen, Eilersen, Softline, Royal Copenhagen, Ikea og ikke mindst Le Klint. Philip Bro Ludvigsen har siden starten af 1990’erne designet adskillige klassiske lamper for Le Klint, som alle er moderne variationer af Kaare og Esben Klints berømte foldede skærme. Senest har Philip designet den dekorative lanterne Candlelight, der med et snuptag kan medbringes overalt i hjemmet, hvor der er behov for lys.