Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind en reol fra ATBO

En heldig læser har mulighed for at vinde en komplet reol i massiv valnød med klar oliebehandling.

Vind en reol fra ATBO

Designfirmaet ATBO skaber kvalitetsmøbler, der kan sættes sammen på et utal af måder, og en heldig læser har i denne måned mulighed for at vinde en komplet reol i massiv valnød med klar oliebehandling.

Det danske firma ATBO designer reoler til enhver smag og tillader dig at sætte dem sammen lige efter din stil og dit behov. En fleksibilitet, der opfordrer til kreativitet og nytænkning, og som resulterer i et langtidsholdbart møbel.

Reolen, du kan vinde, er sat sammen af designer Kevin Hviids understel Frame, to Classic-låger og fire skuffer – alle dele er i massiv valnød med klar oliebehandling. Grebene er i messing, og toppladen i grå marmor.

Et komplet møbel, der passer ind i de fleste hjem og er en fryd for øjet med sine rene linjer og ærlige materialer.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 15. maj 2020 til den 18. juni 2020, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 31.420 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 31.420 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Om designfirmaet

Siden ATBO blev grundlagt i 1967, har ambitionen været at skabe møbler i højeste kvalitet, designet og fremstillet i Danmark.

Det hele startede med en bogreol i eksklusivt træ, og det er da også denne, der udgør firmaets dna. Men der er sket meget siden dengang i 60’erne, og ATBO designer ikke længere kun reoler, men også tilbehør, og en smuk stol er blevet tilføjet kataloget.

Ambitionerne er stadig de samme, og fokus er fortsat på at bevare det enkle og modernistiske udtryk, kombineret med traditionelt håndværk, udsøgte materialer og en holdbar æstetik. På den måde opstår ærlige møbler, der kan overdrages i generationer.