Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Med det nye magasin i hånden er det svært ikke at komme i sommerhumør

Vi har været ude i det danske sommerland og besøgt de skønneste sommerhuse.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Skønne danske sommerhuse

Sommeren er over os, og snart er det tid til at trække stikket for en stund for at lade batterierne op. Vi har i den forbindelse besøgt nogle af landets skønneste sommerhuse.

Kom med en tur til Lønstrups yderste klint, hvor Gitte og Lasses unikke sommerhus nærmest ligger i Vesterhavet. Huset er inspireret af gamle redningshuse, der med sine skæve vinkler og beklædt i 9500 træspåner på ingen måder ligner et typisk vestkystshus.

I feriebyen Rørvig har vi besøgt et sommerhus, hvor vægge og gulve i træ danner rammen for et harmonisk fristed. Med indbyggede senge og sofaer har de fået plads til hele familien, og der er i hele taget tænkt over selv de mindste detaljer i huset på Sjællands nordvestkyst.

For designer Maria Berntsen var det essentielt at skabe de bedste betingelser for lys i og omkring hendes sommerhus ved Buresø. Når dagslyset forsvinder, tager Marias selv-designede lanterner over og giver et roligt lys, så naturen og søen ikke bliver mørk og utryg.

Vi har også været en tur i den smukkeste skærehave i Nordvestsjælland. Gennem de flotte billeder kan man nærmest dufte alle de farverige blomster, der får lov til at vokse og sno sig omkring helt uden sprøjtemidler. I haven finder vi desuden et 35 m² stort orangeri, som vi også får et kig ind i.

Til de lange og lyse sommeraftener hører sig også skønne middage med gæster. I det nyeste magasin finder du inspiration til en uhøjtidelig grillmenu, opskrifter på uundværlige grillmarinader og sidst men ikke mindst en guide til grillmenuens bedste smagsgivere.

Du kan bestille magasinerne direkte til din postkasse her.

Relaterede Artikler