Skab selv stilen fra denne forside

I vores nyeste udgivelse er der fokus på fantastiske forvandlinger: Shop dig til stilen fra denne moderne stue, som førhen var i ægte 70'er stil.

© Birgitta Bjørnvad / Sisters Agency

Fantastiske forvandlinger

Stuen på forsiden befinder sig i et hus på en bakketop i Vedbæk. Huset har gennemgået en skøn forvandling efter lang ventetid, en gennemgribende renovering og et lykketræf.

I vores nyeste udgivelse kan du læse mere om ombygninger, renoveringer og forvandlinger. Vi giver dig 4 boligreportager fra hjem, som har gennemgået ombygninger i særklasse. Du får også lækre opskrifter til påskefrokosten og vores Store Havenummer, hvor vi blandt andet har fokus på den nye blomster-trend.

Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan du kan skabe stilen fra månedens forside.

© Ligne Roset

En ægte flyder-sofa er essentielt i stuen. Sofaen på forside er stole og puffer fra Ligne Roset, som er sat sammen til en stor, blød sofa. De forskellige elementer findes i flere farver.

© Flos

I stuen finder vi også den ikoniske lampe Acro, som er designet af Achille og Pier Castiglioni for Flos.

© H&M Home

Puder er en fin måde at tilføre farve og liv til et rum. Denne pude med botanisk print er fra H&M Home og står til 79,95 kr.

© Nanna Ditzel

Trisse-sofabordene kommer i forskellige størrelser. De kan sættes sammen i en klynge eller spredes i stuen for at skabe en rød tråd. De er designet af Nanna Ditzel.

© Malene Birger / The Poster Club

Kunst på væggene er altid en god idé – og det fine plakat-design af Malene Birger giver rummet et grafisk og moderne udtryk.

Plakaterne findes med forskellige motiver, The Poster Club.

© Pexels

Grønne planter tilfører liv til hjemmet – men det kan måske være svært at vælge, hvilke man skal investere i? Her har vi samlet 15 planter, der er perfekte til lejligheden.