Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Årets største nummer: Nyt magasin med stort køkkentema

Bliv klogere på de nyeste køkkentrends, oplev nogle af landets smukkeste hjem og bliv inspireret af skuespiller Esben Smeds nye, smukke køkken.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Hvad kendetegner det gode liv indendørs?

I takt med at efteråret banker på døren, sætter vi fokus på det gode liv indendørs i årets største nummer med et stort køkkentema. Danske køkkentendenser er i konstant udvikling og i tidens ånd er træ blevet et gennemgående tema i det moderne køkken. Men andre tendenser viser sig også!

Vi har besøgt de smukkeste drømmekøkkener, blandt andet skuespiller Esben Smeds nye snedkerkøkken i træ. I dette nummer sætter vi også fokus på soverum, hvor du kan se hvordan tre designere har skabt velfungerende og unikke soveværelser.

Gennemgående for de hjem vi har besøgt, er, at de overvejende har spændende sammensætninger af farver og materialer. Her har man ikke været bange for, at give sit hjem en modig palette.

Derudover har vi fokus på lysets helt store betydning for velvære og vi giver jer et bud de nyeste tendenser inden for belysning.

Sensommerlækkerier er også på menuen inspireret af det italienske køkken, og bliv lækkersulten af vores udvalgte opskrifter i det nye magasin.

God fornøjelse!

Som noget nyt kan du bestille magasinet hjem i postkassen - uden binding og med fri porto.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

© Christoffer Regild

Relaterede Artikler