Nyt magasin: Vi har besøgt Lukas Forchhammer og Bo Hamburger

I sensommerens magasin kan du komme med på opdagelse hos forsangeren for Lukas Graham, og hos den verdenskendte cykelrytter.

© Andreas Mikkel Hansen

Alt det her, og meget mere, kan du glæde dig til

I denne udgivelse kan du se frem til at opleve en række af inspirerende boliger, betagende kunstfortællinger, kreative indretningsløsninger og meget mere.

Du kan blandt andet se den tidligere chefdesigner for B&O, David Lewis' sommerhus. Vi har nemlig besøgt hans hyggelige og stilfulde perle i Odsherred, som i dag er arvingernes oase.

Du må heller ikke gå glip af et smugkig ind i forside-hjemmet: Cykelrytteren, Bo Hamburgers, fantastiske hus i Toscana.

Få også et unikt indblik i kunstens verden, hvor de to kunstkonsulenter Tania og Thomas Asbæk fortæller om deres personlige forhold til kunst, og hvordan de oplever kunstens virke på verden.

Gå heller ikke glip af vores lækre opskrifter på skønne forretter, middagsretter og desserter, som du både kan anvende til hverdag og fest.

Stort fokus: Badeværelset er vores velværerum

Magasinet er fyldt med inspiration til, hvordan du opgraderer dit badeværelse til at blive hjemmets mest fantastiske rum.

Du får i magasinet også en helt enestående mulighed for at opleve Lukas Forchhammers to unikke badeværelser, hvor du kan se det imponerende finish, der er lagt i detaljerne.

Relaterede Artikler