Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt magasin: Det store designnummer

Vi guider til den kommende sæsons trends og fremhæver en række designere, der er kendt for deres ekstraordinære kreationer. Lad dig desuden inspirere af vores guide til 3daysofdesign og smugkig på nyt design i det ellers lukkede Designmuseum Danmark.

© BO BEDRE

Design, der holder

I vores store nummer om design sætter vi blandt andet fokus på prominente designere, der på hver deres måde repræsenterer og illustrerer, hvad godt håndværk er.

Kom blandt andet med på en tur gennem København, hvor vi har haft selskab af Jan Gehl, pioneren inden for byarkitektur, og lad dig inspirere af hans banebrydende arbejde med at gøre byen til et bedre sted.

I København har vi også besøgt BIG-arkitekt David Zahles hjem, der byder på fantastiske løsninger og arkitektoniske oplevelser. Blandt andet en svævende trappe.

Du får en trendguide til den nye sæson og et inspirerende indblik i det særprægede og skulpturelle design, der gemmer sig bag Designmuseum Danmarks ellers lukkede døre.

Du får også de nyeste designnyheder fra ind- og udland og vores bud på design, der har gjort sig bemærket i en sådan grad, at de er nomineret i BO BEDREs forestående Design Awards.

God læselyst!

Du kan bestille magasinet direkte til din postkasse her.

Håndplukket til dig