Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt magasin i sommerens tegn

Lad dig inspirere af designverdenens sommernyheder samt syv betagende, danske sommerhuse. Du får også en kulturel gave med fra os.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Sommer ved mark, skov og hav

Vi inviterer dig indenfor i syv vidunderlige, danske sommerhuse som enten ligger omringet af skov, med kig til havet, midt i de danske hedelandskaber eller med udsyn over fredede majsmarker.

Du kan blandt andet kigge ind i et diskret og naturpræget sommerhus i Nordsjælland, som med sine farver og materialer nærmest går i et med den omgivende natur. Sommerhuset er blevet renoveret, så det nu kan rumme hele den udvidede familie i flere generationer. Lad dig inspirere af den minimalistiske og klassiske indretning i afdæmpede jordfarver.

Nyt køkken i gamle omgivelser

Sangerinde og sangskriver, Maria Montell, og skuespiller, filminstruktør og -producent, Thomas Villum Jensen, byder os indenfor i deres nye køkken. Det moderne snedkerkøkken er på fineste vis designet til at passe ind i det gamle, stråtækte bondehus fra 1700-tallet, og med udgang til den solrige og idylliske terrasse opstår der dejlige sommerfornemmelser i køkkenet.

Sund sommermorgenmad

Få inspiration til sund sommermorgenmad med vores lækre opskrifter, som er spækket med sundt brændstof til hele kroppen. Vi byder blandt andet på en grøn sommerbowle, sunde vafler og dette års helt store hit, nemlig surdejsboller.

En gave fra os

Efter coronakrisen må vi i fællesskab gøre, hvad vi kan, for at sætte skub i det danske kulturliv igen.

Vi opfordrer derfor alle til at slå et smut forbi Danmarks store udvalg af inspirerende museer og kulturinstitutioner. Til at hjælpe opfordringen lidt på vej er vi gået sammen med seks af landets førende museer og giver dig i hele juli og august mulighed for at tage en ven eller et familiemedlem med på museum. Du finder alle billetterne i det nye magasin.

God læselyst!

TIP: Vidste du, at du kan læse BO BEDREs sommerhus-nummer helt gratis. Læs hvordan her.

© Lene Samsø

© Andreas Mikkel Hansen

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær

Relaterede Artikler