Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Køkkenliv anno 2019: Årets største nummer

Vores store køkkennummer er fyldt med spektakulær køkkeninspiration. Vi viser dig blandt andet sangeren fra Lukas Grahams nye køkken i træ.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Velkommen til årets største køkkentema

I vores nyeste udgivelse kan du fordybe dig i vores flotte køkkenreportager. Du får et kig ind i forskellige køkkenliv: Vi viser dig det praktiske og fine køkken under trappen, et æstetisk og bæredygtigt bambuskøkken, og så har vi besøgt Lukas Graham forsangerens hjem på Christianshavn, hvor vi viser dig hans flotte trækøkken.

Bliv også inspireret til at udleve dine egne køkkendrømme når vi giver dig mulighed for at fordybe dig i tidens 4 største køkkentrends.

I den nyeste udgivelse kan du også gå på opdagelse i hyggens historie, når vi tager dig igennem hyggehjørner fra otte årtier. Vi giver dig også et indblik i det nyeste inden for belysning: Vi har samlet 53 nye lamper, som spreder hygge.

Gå heller ikke glip af vores græskar-tema, hvor vi giver dig 6 lækre opskrifter med den farverige efterårs spise.

En unik chance

Du har med vores store køkkennummer en eksklusiv chance for at vinde en unik Kähler-vase til en værdi af 17.000.

Vasen er skabt af den erfarne keramiske kunstner Turi Heisselberg Pedersen i anledningen af Kählers 180-års fødselsdag. Du kan læse mere om konkurrencen i årets største nummer.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

© Kähler

Relaterede Artikler