Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vores store dobbeltnummer hylder julen

Se de mest fortryllende julehjem, inspirerende juleborde og ikke mindst lækre opskrifter til højtidens fester.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

December måned banker på døren

Blafrende stearinlys på sofabordet, bløde flammer fra pejsen og blide juletoner fra højtaleren. Årets udfordringer taget i betragtning søger vi i høj grad trøst og komfort indenfor, og i dette store dobbeltnummer sætter vi netop fokus på indendørs, eventyrlig julestemning.

December måned handler om ren nydelse, og vi er for alvor kommet i julehumør. Vi har nemlig besøgt magiske lejligheder og boliger, der har deres helt egen personlige julefortælling. Fælles for de flotte julehjem er søgen efter en blød og varm atmosfære med fokus på ro og traditioner, som er en af årets helt store trends.

De eventyrlige julefornemmelser fortsætter, da vi også har set årets smukkeste og mest personlige juleborde, som afsløres i det nye magasin. Der er dækket op til jul med ekspressive udtryk, julede blomster og fantasien får helt frit spil.

I juletiden er vi ofte ekstra gavmilde, og når du køber BO BEDRE i denne måned forkæler vi jer også med ekstranummeret Alt Om Mad, som er fyldt med lækre opskrifter på julekager, julemad og en stor vintest med de bedste vine til julen og nytåret.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

© Andreas Mikkel Hansen

Med i pakken får du også et dybrødt hjerte i filt lavet af Dansk Blindesamfund, der smukt symboliserer den store forskel førerhunde har for mennesker med synshandicap. Du kan også støtte Dansk Blindesamfund ved at købe årets sødeste hvalpekalender med billeder af kommende førerhunde.

God julelæsning!

Som noget nyt kan du bestille magasinet hjem i postkassen - uden binding og med fri porto.

Relaterede Artikler