Skab selv stilen fra denne forside

I vores nyeste udgivelse fokuserer vi på badeværelser: Skab dit eget drømmebad. Find inspiration fra månedens forside.

© Foto: Maria Vous, Styling: Glotti Press

På Gurrehus Slot, hvor forside-badeværelset befinder sig, bliver det brugt som hjemmets forkælelsesrum. På badeværelset er der lagt vægt på luksus hele vejen igennem - og nedenfor kan du finde inspiration til, hvor du kan købe dig til stilen.

© Agape

Det store, flotte badekar stjæler meget af opmærksomheden på badeværelset. Og hvem ville ikke ønske, at kunne lægge sig der efter en lang arbejdsdag?

Drop badekar, Agape.

© Georg Jensen Damask

Lækre håndklæder er med til at sætte stilen på badeværelset. Det er et oplagt sted at give rummet et farve-strejf, men de kan også holdes i en nedtonet farve, og lade dem glide sammen med den øvrige interiør.

Black Label badehåndklæde, 170 kr., Georg Jensen Damask.

© Tom Dixon

En stol eller skammel er et lækkert møbel at indrette med på badeværelset. Selv på det lille badeværelse er det oplagt, da den er multi-funktionel og ikke nødvendigvis optager meget plads.

Bar stol, £300.00, Tom Dixon.

© Nordstjerne

Badeværelset er et af de steder i hjemmet, hvor man opbevarer flest småting. Derfor er det oplagt med nogle fine opbevaringskasser – for eksempel denne i grøn marmor.

Marblelous box, 225 kr., Nordstjerne.

© House Doctor

Spejle i indretningen får rummet til at syne større, og så giver det rummet karakter.

The Loop spejl, 450 kr., House Doctor. Forhandles på luxoliving.dk.

© Kvik

Badeværelsemoduler er essentielt på badeværelset. Da det er et af de større møbler i rummet, er det i den grad med til at give badeværelset det ønskede udtryk. Derfor bør man være omhyggelig og velovervejet når man vælger.

Badeværelsesskab med vask, fra 17.683 kr., Kvik.

© Nuura

Den rette belysning på badeværelset er også vigtig – og der findes mange valgmuligheder. Men en væglampe giver et flot lys i hele rummet, og er både egnet til det store og det lille badeværelse.

Væglampe / loftslampe, 2999 kr., Nuura.

Relaterede Artikler