Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Stort jubilæumsnummer: Vi fylder 60 i år

I anledning af vores 60 års jubilæum har vi besøgt nogle af landets mest spektakulære hjem. Lige fra det cylinderformede sommerhus til ejerne af Carl Hansen & Søns vidunderlige gods.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Runde fødselsdage skal jo fejres

… Og det gør vi med dette store jubilæumsnummer, hvor vi viser jer nogle af de mest spektakulære boliger i Danmark. Kig indenfor i de nuværende ejere af Carl Hansen & Søns ekstraordinære gods - her bliver man blæst bagover, når man går rundt i de næsten 40 rum, hvor møbelklassiker på møbelklassiker møder en.

Vi viser også et drømmehjem af en arkitekttegnet villa med udsigt over Øresund, som på spektakulær vis kombinerer klassiske materialer med geometriske former.

Gå heller ikke glip af vores nye serie Bo Bedre i Byen, hvor vi i første omgang besøger Dorthe Weinkouff Barsøe, vicedirektør for Dansk Arkitektur Center, som bor på en vidunderlig husbåd på Refshaleøen i København.

Vi har også talt med vinderen af Danmarks Næste Klassiker, Anne Boysen, om hendes nyeste lampedesign, som sættes i produktion ved Louis Poulsen. Gå heller ikke glip af Kasper Saltos bud på inspirerende klassikere og hans filosofi om ikke at bringe ting ind i verden, som ikke er relevante.

Magasinet runder vi selvfølgelig af med opskrifter til den perfekte fødselsdagsmiddag.

Byd på et unikt eksemplar af Ægget

Vi fejrer vores jubilæum ved at sætte den særlige udgave af Ægget på forsiden på auktion. Hele beløbet vi får ind på auktionen, går ubeskåret til Hus Forbi. Læs mere om auktionen og afgiv dit bud her.

Sammen med jubilæumsnummeret får du vores specialmagasin “Danskernes bolighistorie i 60 år”. Du kan bestille magasinerne direkte til din postkasse her.

TIP: Lige nu får du 6. nr af BO BEDRE + to limited edition Turtelduer af Kay Bojesen for kun 399 kr. Du sparer 700 kr.! Se tilbuddet her.

Relaterede Artikler