Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt magasin: Lys hverdagen op med årets største nummer

Velkommen til det største magasin i 2021! Her får du en af de største lysguides i Bo Bedres historie, et stort køkkentema med inspiration til både indretning og madlavning og smukke boligreportager, der sætter drømmene igen.

BO BEDRE 11 2021

Bo bedre med godt lys

I årets største nummer sætter vi skarpt på det gode lys og lysets betydning for vores ve og vel. Glæd dig til 69 bud på din næste lampe og tre lyseksperters råd til, hvordan du bedst indretter dig med lys.

Kom med på pastaskole, når BO BEDREs faste madskribent Lone Kjær viser, hvordan du nemt kreerer hjemmelavet pasta, der med garanti vil falde i god jord hos både små og store.

Du får også 20 nye ideer til en totalrenovering af dit køkken eller til en opgradering af dit nuværende. Vi hylder også naturlige materialer og tager dig med ombord på en af Københavns smukkeste husbåde, der huser et imponerende køkken.

Som sædvanlig er magasinet spækket med vidunderlige boligreportager, der denne gang både tager dig med ind i en gammel bungalow, op over byens tage og en tur til Alperne.

Du får også de nyeste designnyheder fra ind- og udland og vores bud på kunstoplevelser, du skal unde dig selv i det forestående efterår.

Rigtig god læselyst!

Du kan bestille magasinet direkte til din postkasse her. Du får også det nye Costume Living med helt gratis.

Håndplukket til dig