Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt magasin: Julefest og gaver til dig: Alt om Mad og årets Julemærker

Julen er nær, og det hylder vi med et magasin spækket med juleboliger. Du får også et ark af årets Julemærker + magasinet Alt om Mad - 106 sider, der mætter dig med sødt, salt og alt det bedste til jul og nytår.

BO BEDRE nummer 13 2021

© BO BEDRE

Til julebal

Danskernes yndlingshøjtid er lige rundt om hjørnet, og det markerer vi i vores andet julemagasin, der inviterer læsere og juleelskere til julebal. Glæd dig blandt andet til at se, hvordan kjoledesigner Jesper Høvring dekorerer sit hjem op til jul, kom med ind i blomsterkunstnerens lejlighed og bliv inspireret af Michelinrestauranten Alouette-ejernes enkle og rene julehjem.

Alt det - og meget mere - kan du glæde dig til at læse om i det nye magasin, der er på hylderne fra i dag.

Vi har også mødt en række prominente designere, og du kan glæde dig til at møde Bodil Kjær til en snak om hendes internationalt anerkendte design, OEO Studio, der vandt en Design Awards samt Kasper Salto og Anne Boysen, der i den grad har markeret sig på den danske designscene i året, der er gået.

Her på redaktionen er vi i julehumør, og derfor får du også - helt gratis - magasinet Alt om Mad, som vi har fyldt med alt det, du kan drømme om i juletiden. Du får desuden et ark af Julemærket 2021, som du kan bruge på julekort, på til og fra-kort, på bordkort eller som pynt på juleklip.

Alt om Mad - bliv klar til jul og nytår

Mesterbageren fra årets 'Den store bagedyst' Frederik Haun deler sine bedste opskrifter, som med garanti vil give dig den samme titel hos din familie. Vi har fyldt magasinet med julens højdepunkter fra A - Å og giver dig en nytårsmenu i absolut topklasse.

Glæd dig desuden til masser af opskrifter på både kager og konfekt og en fuld menu, der byder på himmelske opskrifter til juleaften, julebrunchen og julefrokosten.

Rigtig god læselyst!

Du kan bestille magasinet direkte til din postkasse her.

BO BEDRE Alt om Mad julen 2021

© BO BEDRE

Håndplukket til dig