Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kom i julestemning med vores 2 nye julemagasiner

Bliv inspireret af Ellen Hillingsøs julebord, lær at skabe smukke dekorationer med juleroser, og få julen og nytårets bedste opskrifter i Alt Om Mad.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Signe Bay og Glottipress

© Stine Christiansen

Det store festnummer

December er festmåned, og vi giver dig masser af ny inspiration til julens mange skønne dage plus årets sidste aften.

I det ny magasin forkæler vi Jer med 3 hyggelige vinterhjem, hvor I kan finde inspiration til egen julebolig. Vi zoomer også helt ind på julebordet, og viser blandt andet Ellen Hillingsø og designeren Kasper Thorups take på juleborddækningen.

Vi ser også nærmere på hyggens DNA og guider jer til, hvilke farver materialer, lamper og overflader man skal vælge for at skabe den rette atmosfære.

I skal selvfølgelig heller ikke snydes for inspiration til juledekorationerne: Vi giver Jer inspiration til, hvordan man laver de flotteste dekorationer med julerosen.

© Foto: Enok Holsegaard, Styling: Michael Nygaard og Elisabeth Kruse

© Michael Falgren

Alt Om Mad

Med det nye magasin får I også vores eftertragtede ekstramagasin Alt Om Mad – julen og nytårets bedste opskrifter. Vi giver vores bud på en lækker, nem julefrokost og så har vi endda givet den traditionelle juleaftens-menu et lækkert tvist.

Ingen jul og nytår uden skønne drikkevare - i Alt Om Mad giver vi jer hele 5 bud på boblende champagne-drinks og 5 gode opskrifter på hjemmelavet snaps.

I får selvfølgelig også opskrifter på de lækreste kager og skønneste desserter.

Glædelig jul og godt nytår fra hele redaktionen.

© Stine Christiansen

© Ulf Svane