Skab selv stilen fra BO BEDREs forside

Det nyeste nummer af BO BEDRE er ude nu! Se her, hvordan du selv kan skabe stilen fra denne måneds forside.

Kunst i hjemmet

Det nyeste nummer af BO BEDRE er på gaden nu, og vi har kunst i fokus. Vi inviterer indenfor i forrygende hjem, som smukt og provokerende udfordrer den besøgende med kunst.

Vi har også samlet de aller bedste badnyheder, så du kan få inspiration til indretningen af dit eget badeværelse.

Videre kan du se de smukkeste billeder fra det idylliske resort og skov-restaurant Stedsans. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for de lækreste opskrifter: Vi har sammensat den perfekte august-menu og guider dig til nem og lækker hverdags-mad.

På månedens forside får du et smug-kig ind i et af de skønne kunstner hjem, som vi har besøgt. Nedenfor får du en guide til, hvordan du selv skaber stilen fra denne måneds forside.

© Rico & Rosemarie Baltensweiler

Den smukke gulvlampe er fra 1950'erne og er designet af det schweiziske par Rosemarie og Rico Baltensweiler.

De skønne stole er både behagelige at sidde i, og så trækker de alle rummets farver ud, og giver stuen en rød tråd. De er designet af Gabriele Mucchi for Poltrona Frau. Hvis ikke den dybe grønne farver passer ind i dit hjem - så frygt ej! Stolene findes i flere farver.

© Foscarini

De flotte loftslamper fra Foscarini giver stuen en portion charme, da de ikke er perfekt cirkulære, men lidt tilfældigt og ægge-formede. De giver et skønt og afdæmpet lys, og passer også flot ind i den klassiske nordiske indretningsstil.

Gregg, Foscarini.

© Kuroemon Kumano

Hjemmet er fyldt med spændende og nøje udvalgt keramik. Hver genstand er unik - og netop denne her er skabt af Mester Kuroemon Kumano. Du kan se mange flere af hans unikke værker her.

Relaterede Artikler