I år juler vi ekstra meget

I år er BO BEDREs decembernummer nemlig mere julet, end det plejer! Du får oven i købet også Alt Om Mad magasinet, hvor du finder over 100 sider med inspiration og opskrifter til julefrokosten, nytårsmenuen, cocktails og borddækning.

Meget mere jul

Nu er det næsten jul – og ingen jul uden hyggelæsning og lækkert mad. Men det kan vi hjælpe dig med. I år er vores decembernummer nemlig mere julet, end det plejer! Med vores decembernummer får du også vores store madmagasin på over 100 sider: Alt Om Mad.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Annette Von Einem

Du kan godt begynde at glæde dig

I årets sidste BO BEDRE juler vi mere end nogensinde før. Allerede på forsiden pynter den fineste julekrans, som blomsterdesigner Annette Von Einem har lavet.

Se her, hvordan du selv kan lære at lave kranse, som den på forsiden.

I magasinet kan du se flere af blomsterdesignerens skønne kreationer, hvor især julestjernen får et comeback. Vi har selvfølgelig også besøgt de skønneste julehjem, hvor du kan finde inspiration til din egen bolig. Vi hjælper dig til at indrette hyggezoner, og så guider vi dig i de lækreste interiørnyheder.

© Lene Samsø

© Pernille Greve

© Tia Borgsmidt

Alt Om Mad

Denne sæsons Alt Om Mad er mere end blot et tillæg, men et magasin i sig selv på over 100 sider med julens bedste opskrifter. Vi giver dig opskrifter på alt fra lækre julegodter til januarmåneds slankemad. Du slipper heller ikke for fantastiske cocktails og en stor guide i de bedste danske gin. Sidst men ikke mindst guider vi dig i borddækningens A til Z.

Kort sagt får du alt hvad du skal bruge i decembermåned og frem til det nye år.

© Stine Christiansen

© Wichmann + Bendtsen

Vil du vide mere?

Så find det hele og meget mere i det nye BO BEDRE magasin.

Køb dit abonnement her - og få det næste magasin direkte i postkassen.

Relaterede Artikler