Sommerhusforvandlinger (Karup Design x Landfolk) © Karup Design (Josephine Hagger) Landfolk (Camilla Swartz & Cathrine K. Reimann) Fotograf: Kit Bøhnke/Landfolk

Vild med boligprogrammer? Så vil du ikke gå glip af denne nye, gratis udgave

Møbelvirksomheden Karup Design har sammen med sommerhusplatformen Landfolk lanceret et boligprogram, som du kan se kvit og frit.

Sommerhusforvandlinger

Boligprogrammerne er i den grad kommet for at blive. Så hver gang et nyt ser dagens lys, klapper vi i hænderne og glæder os til at blive imponeret over inspirerende forvandlinger, flotte DIYs og idérige mennesker.

Nu er endnu et (gratis) program landet, og denne gang er det to sommerhuse, der har fået en overhaling. Det er møbelvirksomheden Karup Design, der, sammen med sommerhusplatformen Landfolk, har lanceret boligprogrammet Sommerhusforvandlinger, der allerede har haft premiere.

Sommerhusforvandlinger (Karup Design x Landfolk)

Sommerhusforvandlinger

© Karup Design (Josephine Hagger) Landfolk (Camilla Swartz & Cathrine K. Reimann) Fotograf: Kit Bøhnke/Landfolk

Fire influenter står bag forvandlingerne

Bag de to sommerhusforvandlinger står to teams bestående af boligstylist & kreativ konsulent Sussie Frank og influencer & sybogsforfatter Johanne Kohlmetz, der har givet et sommerhus i Gjellerodde en overhaling. Andet team bestående af Online Marketing Manager & influencer (tidligere deltager i Nybyggerne) Louise Holmskov og boligekspert & kreativ direktør Nicola Kragh Riis står bag forvandlingen af et sommerhus i Skødshoved Strand.

Begge hold havde tre dage til at transformere sommerhusene til hyggelige, unikke og personlige steder, indrettet med en kombination af loppefund og Karup Design møbler.

Se trailerne nedenfor. Er du allerede fanget, kan du se programmerne i deres fulde længde her.