Gotipster's to grundlæggere på yderfløjene sammen med personalet på restauranten "Taller"

Tag Michelin-mad med hjem for 85 kroner

Gotipster.dk er et nyt dansk take-away-koncept, der er parat til at overveje verden.

Gotipster - take-away for gourmeter

Er du træt af supermarkedernes frysepizzaer, og vil du gerne blive inspireret af kvalitetsmad tilberedt på dagen af kokke på Michelin-niveau? Så er Gotipster.dk måske noget for dig.

Gotipster er et nyt take-away-koncept, hvor kvalitetsrestauranter hver uge sammensætter en spændende menu bestående af hovedret, side-dish og dessert. Retterne bestilles på gotipster.dk og er færdigtilberedte ved afhentingen. Derefter skal de bare varmes op, når man kommer hjem. Prisen er fast:

  • Hovedret: 85 kr
  • Side-dishes og desserter koster mellem 25 og 35 kroner

De to mænd bag Gotipster, Nikolaj Kragh (grå striktrøje i venstre side) og Simon Evers ( bordeaux t-shirt og papirspose i højre side), har i første omgang indgået et samarbejde med 16 københavnske restauranter beliggende i Indre By og på brokvartererne, men det er ikke planen, at det skal stoppe der.

gotipster.com

København er kun første station

Restauranterne er alle håndplukkede af Nikolaj Kragh og Simon Evers. Det er først og fremmest restauranter, som har fået smuk omtale og gode anmeldelser blandt andet i restaurantguiden "White Guide". Et par af restauranterne har også været i Michelin-guidens søgelys.

Restaurant L’Altro er tildelt Michelin’s Bib-Gourmand-udmærkelse og er anbefalet i Michelin-guiden. Restaurant Taller er også anbefalet i guiden, og mange havde faktisk forventet, at de ville modtage en stjerne i år. Restauranterne Manzel og Damindra bliver desuden altid fremhævet som top-restauranter i forskellige restaurantguider.

Gotipster går også efter udlandet

Gotipster slog de virtuelle døre op d. 9 august 2016, så udbuddet er stadig overskueligt. Det er dog planen at udvide med mange flere restauranter.

- "Vi vil gerne blive endnu større. Vi vil snart udvide med flere restauranter på brokvarterne i København og på Frederiksberg. Vi er også ved at knytte kontakter med restauranter i Nordsjælland," fortæller Nikolaj Kragh til BO BEDRE.

Og ekspansionsplanerne stopper ikke her. Der er endnu ingen konkrete planer om at udvide dækningen til andre større danske byer som Århus og Odense. De næste byer på programmet bliver snarere et par andre europæiske metropoler.

- "Der er faktisk ikke noget take-away-koncept helt som Gotipster i hele verden, så vi har planer om at udvide uden for Danmark. I første omgang kigger vi på Stockholm og London", afslører Nikolaj Kragh.

gotipster.com

Eksempler på menuer fra Gotipster

Et dyk ned i menukortet på gotipster.com en tilfældig uge 34 i 2016 siger måske mere end noget andet om potentialet i menuerne og konceptet. Her er tre hovedretter fra tre restaurant med rødder i tre forskellige verdenskøkkener: det italienske, det venezuelanske og det japanske:

  • L'altra: Cannelloni af frisklavet pasta med sicilianske tomater, italiensk radicchio-salat og frisk Scarmorza-ost fra Veneto.
  • La Arepera by Taller: Ølbraiseret oksetykkam med søde danske kartofler, sydamarikansk yucá-puré, grøn tomatillo-salsa og spicy sauce med lime og dansk chili.
  • Damindra: Misomarineret black cod med sprøde lotusrødder, kartoffelsalat & grønt, tilsat japansk mustard og sesamolie

Besøg goptipster's hjemmeside her. Bor du i København eller i omegnen, er det svært ikke at føle sig fristet, ikke sandt?