Nyt initiativ: Køb design i særklasse og støt en af Danmarks førende restauranter

Brdr. Krüger giver dig et gavekort til valgfri restaurant, når du handler hos dem.

© Noma

#ChefSupport

Nu kan du få et gavekort til en restaurant i topklasse med i købet, når du handler hos Brdr. Krüger.

Møbelproducenten har nemlig lanceret et nyt initiativ, #ChefSupport, som støtter et udvalg af restauranter, som er ekstra presset lige nu:

– Restauranter er blandt dem, som er særlig klemt i denne tid, mens vi (7-9-13) ikke er lige så hårdt ramt endnu, og har kapacitet til at hjælpe. Det handler om at stå sammen og forsøge at gøre, hvad man kan, udtaler Julie Krüger, medejer af Brdr. Krüger.

Derfor har Brdr. Krüger valgt, at ved hvert køb på deres hjemmeside omsættes 30% til et gavekort til en af frontløberrestauranterne, som har være med til at skabe en stærk madkultur i Danmark:

– Vi mener, det er vigtigt at de pionerer, som har været med til at udvikle Danmark til én af verdens førende destinationer for gastronomi, skal overleve. Det vil komme os alle til glæde og gavn, at de kan fortsætte med at udvikle dansk madkultur og tiltrække turister og opmærksomhed, udtaler Jonas Krüger, medejer og Kreativ Direktør.

Initiativet er skabt i samarbejde med nonprofitorganisationen MAD, som faciliterer kontakten med restauranterne.

© Barr

Sådan fungerer det

Når du køber noget på møbelproducentens hjemmeside frigives 30% rabat, hvilket konverteres til et gavekort til en restaurant.

De har udvalgt 13 restauranter du kan vælge i mellem, blandt andet Noma, Relæ, Admiralgade 26 og andre lækre steder. Restauranten, som du vælger, får pengene efter købet, hvorefter du i kontakt med stedet vælger et tidspunkt, hvor gavekortet skal udløses.

Læs mere om #ChefSupport her.

© Barr
© Noma