Verdens 10 bedste skiresorter

Har du penge nok, kan du kombinere skiløb med gastronomi, wellness eller luksus i særklasse. Vi har samlet verdens 10 bedste skiresorter her!

The Four Seasons Resort, Canada
© Fourseasons.com

Træk dig tilbage og bliv forkælet i på dette storslåede skihotel, der indeholder de mest fantasiske spabade både indendørs og udendørs. I området finder du pister i verdensklasse, og er du træt af ski, kan du tage på en guidet helikoptertur, hvor du vil opleve isgrotter, termiske bade og storslået natur.

Amangani Hotel, Nordamerika
© Aman.com

Amangani skiresort ligger med sine 40 suiter på en bjergside med udsigt over Teton Pass i Nordamerika. Efter en dag på Tetons udfordrende pister kan du slappe af i din private suite eller i de varme bade inden middagen i hotellets grill-restaurant.

The St. Regis, Utah
© Stregisdeervalley.com

The St. Regis i Deer Valley, Utah kan du opleve snelandskabet på andre måder end blot ski med enten hundeslæde, i hestevogn, via snow-tubing eller snescooter. Du har også mulighed for at komme ned i gear i spa-området eller slappe af i en af de mange værelser og suiter, der for det meste indeholder balkoner samt smukke udsigter over bjergene.

Flocons de Sel, Frankrig
© Floconsdesel.com

Flocons de Sel ligger placeret i det lille franske skisportsted Megève. Hotellet er et sandt paradis for madelskere, da det har en trestjernet Michelin-restaurant med en af Frankrigs dygtigste kokke, Emmanuel Renaut. Derudover tilbyder stedet også mulighed for at deltage i kokkeskole og yogakurser.

The Park Hyatt, Colorado
© Beavercreek.hyatt.com

The Park Hyatt skihotel, som ligger i Colorado i USA, er luksus en selvfølge. Hotellet tilbyder fx at få en tjener til at bære dine ski hen til pisten, når du er færdig med morgenmaden. Efter en lang dag på ski kan du tilbringe resten af dagen i wellness- og spaområdet eller låse dig inde i den bedste suite, Rial Oxford Suite, der består af en kæmpe terrasse med udsigt over pisterne.

Badrutt's Palace Hotel, Schweiz
© Badruttspalace.com

Dette prestigefyldte hotel ligger i Schweiz og sprudler af service og luksus i første klasse. Efter en dag på ski i de Schweiziske Alper kan du trække dig tilbage i hotellets fineste (og dyreste) suite, Hans Badrutt Suite, som indeholder en fænomenal udsigt over bjergene, op til tre badeværelser og soveværelser, bibliotek, køkken, terrasse og påklædningsværelse samt dampbad og jacuzzi.

The Little Nell, Aspen
© Thelittlenell.com

Ikke nok med at dette skiresort byder på fantastiske skioplevelser, bydes der også på de mest stilfulde værelser – uanset om du vælger et Premium Guest værelse eller en Luxury Suite. Udover de smukke gemakker er stedet også kendt af vinelskere, da de har en vinkælder med over 20.000 forskellige vine.

The Woodstock Inn, Vermont
© Woodstockinn.com

Dette smukke hotel ligger i hjertet af Woodstock, Vermont, og om vinteren er det et af områdets mest populære skihoteller. Værelserne er elegante, spaområdet er luksuriøst og stilen i biblioteket summer af ægte ski-stemning med tunge træmøbler og hyggelige stenpejse.

The Omnia, Schweiz
© The-omnia.com

The Omnia er bygget ind i en klippe i over 1000 meters højde. Hotellet tilbyder nogle af de bedste skipister samt hyggeligeste værelser og suiter med en flot udsigt til bjergene. Når gæsterne skal afsted på ski transporteres de gennem en tunnel og med elevator direkte fra lobbyen og hen til pisterne.

Azur Lodge, New Zealand
© Azur.co.nz

Dette skiresort i Queenstown, New Zealand er bygget ind i bakkerne ved Wakatipu-søen - kun fem minutters kørsel fra byen, men føles flere kilometer væk fra civilisationen. Du får uden tvivl følelsen af at befinde dig midt i Ringenes Herre-filmene. Hver af de ni private villaer har en pejs, gulvvarme, spabad og store vinduer med fantastisk udsigt.