Var det noget med hotelophold på abonnement?

CitizenM har netop lanceret hotel-branchens svar på Netflix.

© CitizenM

Overkommeligt luksushotel

Visionen var simpel: Den hybride hotelkæde CitizenM ville skabe et hotel til de moderne rejsende, og give dem alt det, de havde brug for - uden nogle skjulte agendaer.

I dag har CitizenM førsteklasse placeringer rundt i hele verdenen, og er anerkendt som et eksklusivt hotel med flot arkitektur, hvor rejsende nemt kan tjekke ind/ud, betale, få nøgler etc. via egen smart-enhed.

Abonnements baserede reservationer

I takt med at vi oplever et nuværende skift i arbejdskulturen, har CitizenM lanceret to nye tjenester på abonnement for deres gæster.

Et virksomhedsabonnement der er tilstræbt virksomheder med fjernarbejdere, der rejser regelmæssigt. For 500 EUR pr. måned kan en medarbejder arbejde i CitizenMs living room, bruge mødelokaler og sove i op til 3 nætter.

Det andet tiltag er et såkaldt globalt pas, der er for alle, der ønsker at rejse verdenen rundt uden at gå glip af noget på arbejdspladsen. Man kan derfor booke et fleksibelt hotelophold med en fast prisrate i 30 dage ad gangen. Gennemsnitsprisen er 50 EUR pr. nat, når man køber en hel måned. Så kan du rejse rundt i 30 dage og booke dig ind på et af deres hoteller - lige hvor du har lyst.

Du kan læse meget mere om CitizenM her.