Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

To underjordiske vidundere

Med beliggenhed midt inde i hjertet af et bjerg sætter disse to underjordiske vidundere rammerne for den perfekte date.

Grotta Palazzese Hotel restaurant inde i en grotte

© Dobi Olsen

Grotta Palazzese Hotel Restaurant

Denne smukke restaurant har beliggenhed inde i en klippevæg. Her kan man spise sin mad og nyde den fantastiske udsigt ud over adriaterhavet, på Italiens sydlige kyst, gennem hullet i klippen. Grotten omfavner restauranten med sine rå klippevægge, og skaber en hyggelig hule-stemning.

Restauranten hører til det snart 5-stjernede hotel "Grotta Palazzese" beliggende i Polignano a Mare i Italien. Her bor du omgivet af rå klipper med adgang til stor terrasse med udsigt til havet i overdådig luksus og eventyrlig stemning.

Merus vingård

På denne vingård i Californien kan man komme med druerne, fra de plukkes af stilken ude i haven, til vinen serveres på bordet i den underjordiske vinkælder. Den smukke vingård har nemlig det hele, og inde i grotten kan du smage vingårdens egenproducerede vin og opleve den spektakulære hule-stemning.

Grotten er indrettet med nogle smukke, store og farverige lamper, i druernes farver, som varmer rummet op. Indretningen fremstår autentisk og stilfuld, og vinene er i rette, kølige omgivelser. Her kan du få et glas vin, der garanteret smager lidt bedre end normalt serveret i smukke, autentiske omgivelser

Håndplukket til dig