Grotta Palazzese Hotel restaurant inde i en grotte
© Dobi Olsen

To underjordiske vidundere

Med beliggenhed midt inde i hjertet af et bjerg sætter disse to underjordiske vidundere rammerne for den perfekte date.

Grotta Palazzese Hotel Restaurant

Denne smukke restaurant har beliggenhed inde i en klippevæg. Her kan man spise sin mad og nyde den fantastiske udsigt ud over adriaterhavet, på Italiens sydlige kyst, gennem hullet i klippen. Grotten omfavner restauranten med sine rå klippevægge, og skaber en hyggelig hule-stemning.

Restauranten hører til det snart 5-stjernede hotel "Grotta Palazzese" beliggende i Polignano a Mare i Italien. Her bor du omgivet af rå klipper med adgang til stor terrasse med udsigt til havet i overdådig luksus og eventyrlig stemning.

Merus vingård

På denne vingård i Californien kan man komme med druerne, fra de plukkes af stilken ude i haven, til vinen serveres på bordet i den underjordiske vinkælder. Den smukke vingård har nemlig det hele, og inde i grotten kan du smage vingårdens egenproducerede vin og opleve den spektakulære hule-stemning.

Grotten er indrettet med nogle smukke, store og farverige lamper, i druernes farver, som varmer rummet op. Indretningen fremstår autentisk og stilfuld, og vinene er i rette, kølige omgivelser. Her kan du få et glas vin, der garanteret smager lidt bedre end normalt serveret i smukke, autentiske omgivelser