Sov under nordlyset i glaskuppel

Kakslauttanen Arctic Resort i Finland er et iskoldt eventyr. Her kan du sove på rensdyrskind med nordlyset bølgende over dig.

Få din egen private glas-iglo

Urho Kekkonen er Finlands største nationalpark, som strækker sig med overvældende arktiske naturscenerier over 2550 kvadratmeter.
Her finder du Kakslauttanen Arctic Resort, som - udover isbarer, isrestauranter og masser af aktiviteterne - tilbyder overnatninger i glasigloer, hvor man kan ligge og nyde synet af nordlyset.

Naturpark nord for Arktis

Urho Kekkanen National Park ligger 250 kilometer nord for Arktis, og området er et af de reneste og vildeste i verden. Det er hér, det samiske folk har levet i århundreder og er - ifølge finnerne - hjemsted for Julemanden.

Når mørket falder på, starter showet

Nordlyset danser over din seng i Kakslauttanen Arctic Resort. Om dagen kan du tage på issafari, isfiskeri eller køre i rensdyrslæde med samerne.

Vintereventyr

Vinteren er eventyrlig og barsk på én gang i den finske nationalpark, og begge dele fornemmer man som besøgende. Det siges at være verdens reneste natur.

Kombineret iglo og bjælkehytte

Kelo-igloerne åbner i næste måned og er en ny feriehytte, som tilbydes på stedet. Det er en kombination af en bjælkehytte og en glas-iglo, så man har vue ud over nattehimlen og det spektakulære nordlys.

Oplev den samiske kultur

Samerne værner stadig om de traditionelle dyder, og du kan bl.a. få en tur med Rudolf under besøget på Kaukslauttanen Arctic Resort.