Spisesteder og kulinariske oplevelser i Svendborg
Kulinarisk Sydfyn
I det sydfynske fylder det kulinariske også meget, både i form af specialiteter lavet på gode, lokale råvarer, og i form af madfestivalen Kulinarisk Sydfyn, som afholdes hver sommer. Det er Nordens største madfestival, og hovedtemaerne er slowfood, økologi og lokal smag.
Vintapperiet
Hvis man får lyst til at smage sig gennem Sydfyn, kan man jo passende starte på et par lokale restauranter, f.eks Vintapperiet, som ligger i en gammel købmandsgård, hvor man næsten føler sig sat tilbage i tiden. Køkkenet er fransk- og danskinspireret, og der er et spændende udvalg af økologiske vine.
Kunstbryggeriet Far & Søn
Alternativt kan man også lægge vejen forbi Kunstbryggeriet Far & Søn, hvor bådeølbrygning og menukort finder inspiration i “det enkle og det nære”. Kunstbryggeriet ligger i et gammelt baghus, og indretningen synes ligesom menukortet at være holdt helt simpel og nede på jorden.
Stella Maris Hotel de Luxe
Hvis man er mere i humør til 5-retters i gourmet-klassen, kan det klares med et besøg på Stella Maris Hotel de Luxe. Menuen er inspireret af det franske køkken med fokus på at lade ingredienserne komme til sin ret og tale for sig selv.
Til toppen af siden