Kom med på verdens smukkeste togrejser

Det behøver ikke nødvendigvis at være en kedelig oplevelse at køre med tog. Tjek bare disse togrejser, som både byder på smukke landskaber og fint dekorerede togvogne.

Seven Stars i Kyushu
© Kyushu Railway Co.

På denne togrejse på den japanske ø Kyushu, finder du de smukkeste bjerglandskaber. I byen Yufuin, hvor toget stopper, kan du også få et syn af de populære vandfald.

Rovos Rail i Sydafrika
© Rovos Rail

Med denne sydafrikanske togrejse får du mulighed for at køre med en af de største og meget flot renoverede tog fra slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne.

Al Andalus i Spanien
© Renfe

Toget krydser Spaniens naturskønne og sydlige region og afgår fra enten Sevilla eller Grenada. Undervejs stopper toget ved diverse kulturelle destinationer.

Andean Explorer i Peru
© Perurail

Rejsen gennem højlandet i Peru fra Cusco til Lake Titicaca har den smukkeste sceniske udsigt. Togvognen er udstyret med store panoramavinduer og et åbent område, hvorfra man kan nyde udsigten.

Golden Eagle
© Golden Eagle Luxury Trains

Rejsen går via Den Transsibiriske Jernbane gennem de smukke Uralbjerge og rundt om Lake Baikal – verdens ældste og dybeste ferskvandssø.

Belmond Royal Scotsman i Skotland
© Belmond

Denne smukke tur gennem det skotske højland byder på smuk natur og spejlblanke søer.

Eastern and Oriental Express i Sydøstasien
© Belmond

Destinationerne på denne togrejse er spredt ud over Sydøstasien. Her får du mulighed for at opleve noget af verdens smukkeste natur fra togvognenes nu udvidede panoramavinduer.

Venice Simplon-Orient-Express
© Belmond

Disse smukke restaurerede togvogne er designet af den franske kunstner René Prou. Hver enkelt vogn er indrettet med smukke træpaneler og fine metaldetaljer.