Jorden har aldrig været så smuk!

Stram sikkerhedsselen, for nu tager vi dig med ud på en vild helikoptertur. AirPano er et fotoprojekt, som har sat sig for at fotografere alle klodens byer og seværdigheder oppe fra. Her er nogle af de mest overvældende resultater.

Iguazu - verdens mest forunderlige vandfald
© AirPano

Og pludselig blev du meget, meget lille ... AirPano er et non-profit fotoprojekt, som rejser kloden rundt og tager 360 graders fotos af fantastiske steder og byer fra helikoptere. Hver uge uploades nye fotos på airpano.com.

Her er det Iguazu, det voldsomme og kæmpemæssige vandfald på grænsen mellem Argentina og Brasilien.

Barcelonas skjulte mønster
© AirPano

Når Barcelona i Spanien fotograferes oppe fra, ser man pludselig det fantastiske mønster, som boligkarrererne danner. Det siger noget om befolkningstætheden og byens formidable historie. Men vi ser også, hvordan spirerne på den gamle katedral Sagrada Familia stikker helt af - mod himlen.

Dubai - science fiction eller en ægte by?
© AirPano

Dubai i de Forenede Arabiske Emirater er en af de mest vanvittige byggeprojekter i verden lige nu. Det er hér, vi finder verdens højeste skyskrabere og mest luksuriøse penthouselejligheder, og samtidig vokser byen med en fart, som er svær at overskue med den menneskelige opfattelsesevne.
Man får en idé om det sindssyge vokseværk, Dubai gennemgår, på fotoet fra AirPano her.

Paris er en blomst ...
© AirPano

Hvis du var en fugl, og du fløj over Paris, ville byen se sådan ud. Den folder sig yndefuldt ud - som en blomst med Triumfbuen i midten.

Eventyrlig bugt i Vietnam
© AirPano

Hạ Long Bay, i det nordøstlige Vietnam, er kendt for sine mange små limsten-øer med jungle. Det er en eventyrverden, som ikke kan sammenlignes med noget andet på kloden.

Ruslands vrede vulkan
© AirPano

Tolbachik er et kæmpemæssigt vulkansk område i Kamchatka i det østlige Rusland. Især to af vulkanerne er meget aktive og kendt for deres spruttende skønhed.

Mount Everest på en god dag
© AirPano

Verdens højeste bjerg ligger i Himalayas og har gang på gang besejret mennesket, som konstant forsøger at bemægtige sig den enorme klippemasse.

New York, New York, New York!
© AirPano

Vi elsker at elske denne metropol, og den kan så mange ting - bl.a. at se helt poetisk og blid ud fra oven ...

Mausoleum bygget til smuk kvinde
© AirPano

Taj Mahal i Indien blev opført i 1600-tallet til en fyrstes kone. Så bliver det vist ikke mere storslået.

Islands takkede landskab
© AirPano

Islands natur er betagende smuk, og dette foto viser, hvor vildt den urgamle klode kan tage sig ud i fugleperspektiv.