Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her overnattede Barack Obama under sit besøg i Danmark

Da Barack Obama for et par uger siden besøgte Danmark, overnattede han ikke i hvilken som helst suite, men en helt særlig en, indrettet som en hyldest til dansk design.

Hotel præsident FinnJuhl

© House of Finn Juhl

Den tidligere præsident besøgte i august Syddansk Universitet i anledning af en "Q&A session", arrangeret af den erhvervsdrivende fond, Business Kolding.

En hyldest til dansk design

Da Barack Obama for et par uger siden var på scenen i Kolding, sad han i den ikoniske Høvdingestol af Finn Juhl - hvad du måske ikke vidste var, at han også overnattede i selveste Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord.

Suiten som tilbage i 2005 blev indrettet af hotellet som en hyldest til dansk design.

Hotel soveværelse seng

© House of Finn Juhl

Om Finn Juhl-suiten

Den er placeret i hovedbygning af Hotel Koldingfjord, og er indrettede med smukke møbelklassikere, designet af møbelikonet Finn Juhl.

Spisebord suite hotel

© House of Finn Juhl

I suiten kan du bl.a. finde Finn Juhls 46-sofa, Øjebord samt to 51-stole, der sætter stemningen i dagligstuen og inviterer til en afslappet stund.

Lounge sofaområde FinnJuhl

© House of Finn Juhl

Derudover er suiten indrettet med et separat soveværelse, kombineret opholds- og spisestue med egen balkon, og udsigt ud over Koldingfjord.

Spisestue finnjuhl suite

© House of Finn Juhl

Læs meget mere om Finn Juhl-suiten her.

Håndplukket til dig