Her er designhotellerne, du skal besøge i 2017

Bliv inspireret af de vildeste hoteller i verden og se, hvordan du finder dem til den bedste pris, så rejsedrømmene kan blive til virkelighed.

Hvor skal din næste drømmerejse gå hen? Vi har samlet nogle af de smukkeste og mest inspirerende designhoteller i hele verden – og ved at booke dem det rigtige sted, sparer du både tid og får den helt rigtige pris.

Du har sikkert prøvet at søge efter flybilletter hos momondo - men vidste du, at deres gratis, uafhængige rejsesøgemaskine gør det let og hurtigt for dig at finde og sammenligne de bedste priser på hoteller i hele verden?

Prøv momondo Hotel næste gang, du skal finde et hotel – så søger du helt automatisk på hotels.com, booking.com og mere end en million andre hotel- og bookingsider i hele verden.

© momondo Hotel

1. Sunrise Kempinski Hotel, Beijing

60 designere fra hele verden blev inviteret til på 60 dage at komme med designidéer til Yanqi Lake Kempinski hotel i Beijing, der åbnede i 2014. Shanghai Huadu Architect Design Co. står bag det organiske design, der symboliserer harmoni, enhed og uendelighed. Når du ser hotellet fra siden, ligner det en kammusling, der i kinesisk kultur repræsenterer velstand. Ser du hotellet forfra, leder det tankerne hen mod en solopgang, der er tænkt som symbolet på den hurtigt voksende økonomi i Kina.

Book en overnatning og få den bedste pris på momondo Hotel her.

© momondo Hotel

2. Inntel Hotel, Amsterdam

De traditionelle hollandske huse i Zaandam-området tæt på Amsterdam, der er kendt for deres smukke udskæringer i træ og karakteristiske blå og grønne farver, er i hotellet blevet brugt på en utraditionel måde. Husene er nemlig "stablet" ovenpå hinanden på den 11-etager høje bygning, der stod færdig i 2014 og rummer 160 hotelværelser. Det er arkitekterne Molenaar & Van Windenstod der står bag hotellet.

Snup en nat (eller flere) på Inntel Hotel - find den bedste pris på momondos hotelsøgemaskine her.

© momondo Hotel

3. Marques de Riscal, Spanien

Den amerikanske arkitekt Frank Gehry står bag det spektakulære hotel i Elciego, Spanien, der rummer 43 unikke værelser. Måske kan du i designet genkende en anden af Frank Gehrys meget populære bygninger, Guggenheim museet i Bilbao, der også er dækket af store titaniumplader. Arkitekten selv fortæller, at han efterstræber et tilfældigt udtryk i de store plader, der er designet til at fange lyset. De lilla farver er valgt for at lede tankerne hen på de blå vindruer hos regionens mange vingårde i Rioja-regionen.

Gør designdrømmen til virkelighed - book en overnatning til den bedste pris på momondo Hotel her.

© momondo Hotel

4. Rennaissance Barcelona Fira Hotel

Fronten på hotellet i Barcelona er perforeret af vinduer, fordi arkitekten Jean Nouvel ønskede at skabe en effekt af palmeblade for at bryde det stringente og rå i hotellets design. Indvendigt har hotellet et smukt atrium, der er fyldt med palmer og giver en organisk kontrast til hotellets ydre rammer og de 357 værelser, der alle er holdt i hvidt med de kromindfattede palme-vinduer som blikfang.

Få den bedste pris på hotellet på momondo.dk/hoteller her.

© momondo Hotel

5. Tschuggen Grand Hotel, Schweitz

Han er bedst kendt for at have designet San Fansisco Museum of Modern Art, men Maria Botta står også bag dette smukke hotel i sit hjemland Schweiz. Bygget ind i bjerget Tschuggen ved byen Arosa danner hotellet en smuk ramme for en afslappende ferie helt tæt på naturen. Med sine 1.800 meter over havet er luksushotellet et yndet rejsemål for skisportsentusiaster.

Få den bedste pris på Tschuggen Grand Hotel på momondos hotelsøgemaskine her.