Fantastiske steder du ikke troede fandtes

Lad dig ikke narre - disse rejsemål eksisterer rent faktisk og er ikke et udslag af din fantasi! Vær forberedt på at blive blæst væk i galleriet her, hvor vi giver dig 15 fantastiske steder du ikke troede fandtes.

Kappadokien, Tyrkiet
© Popsugar.com

Rejs til Kappadokien og flyv hen over det utrolige, marslignende landskab i en varmluftballon og se de mange jordpyramider fra luften.

Kærlighedstunnellen, Ukraine
© Popsugar.com

Tunnellen ligner noget fra et eventyr, men der kører faktisk stadig tog igennem tre gange om dagen. Navnet har tunellen fået, fordi legenden siger, at hvis to elskende ønsker sig noget, mens de er i tunnelen, går ønsket i opfyldelse, hvis deres kærlighed er oprigtig.

Santorini, Grækenland
© Popsugar.com

Den smukke ø Santorini er indbegrebet af Grækenland med de karakteristiske blå og hvide bygninger, samt et naturskønt og idyllisk landskab.

Tulipanmarker, Holland
© Popsugar.com

Holland er tulipanernes land, hvor man hvert år i april kan opleve en sand farveeksplosion, når de smukke tulipaner springer ud.

Zhangjiajie Nationalpark, Kina
© Popsugar.com

Nationalparken Zhangjiajie i Kina er en af verdens smukkeste og er kendt for sine fritstående sandstenssøjler og frodige vegetation med masser af blomster. Derudover var parken inspirationskilde til fantasy-filmen Avatar.

Caño Cristals, Colombia
© Popsugar.com

Den fantastiske flod Caño Cristals i Colombia er en slags levende regnbue. Floden kaldes Paradisets flod og Floden i fem farver og er et syn ud over det sædvanlige.

Trolltunga, Norge
© Popsugar.com

Giv dig selv en udfordring og bestig Trolltunga i Norge. På toppen venter et af Norges smukkeste scenerier med udsigt over sneklædte bjerge og krystalklare floder.

Antelope Canyon, USA
© Popsugar.com

Antelope Canyon i Arizona er en smal, dyb kløft udskåret af vand og mudder. Kløften er en af verdens mest fantastiske naturvidundere, og samtidig den mest besøgte og fotograferede attraktion i området.

Bambusskoven, Japan
© Popsugar.com

Bambusskoven i Kyoto er et af de mest forunderlige steder i Japan. Både synet af de høje bambusrør og lyden, som vinder laver, når den bevæger sig mellem bambussen, er fuldstændig fantastisk.

Door to Hell, Turkmenistan
© Popsugar.com

Tilbage i 1971 fik geologer den geniale ide, at sætte ild til dette hul fyldt med gas, for at undgå at udlede giftig gas - i det håb, at ilden ville gå ud i løbet af et par dage. Det skete imidlertid ikke, og den dag i dag brænder ilden stadig. Deraf navnet ”døren til helvede”.

Nordlys, Alaska
© Popsugar.com

Alaska er et af verdens bedste steder at opleve det spektakulære nordlys.

Canal Grande, Italien
© Popsugar.com

En tur gennem Canal Grande i Venedig er som et eventyr. Oplev byens fornemme bygningsværker, paladser og kirker fra en vandsporvogn, bådtaxa eller gondol.

Rismarker, Vietnam
© Popsugar.com

Tag på eventyr i Vietnam og nyd synet af de karakteristiske, grønne rismarker.

Glowworm Caves, New Zealand
© Popsugar.com

Se ormene lyse op som en stjernehimmel i Waitomo Glowworm Caves i New Zealand.

Edge of the World Swing, Ecuador
© Popsugar.com

Denne gynge, der hænger fra La Casa Del Arbol i Ecuador, vil få dig til at føle dig på toppen af verden. Bogstaveligt talt.