Det nye LEGO-hotel i Florida er fantastisk

Normalvis finder man hverken modige riddere, kløgtige pirater eller skattejægere på sit hotel - men det er det på trods, stadig tilfældet på LEGO-hotel i Florida. Kom med indenfor i en verden, hvor selv de slemme drager kan pilles fra hinanden.

LEGO-hotellet i Florida

Tæt ved Orlando, Florida ligger dette fantastiske og farverige hotel. Det er naturligvis den danske klods-gigangt, LEGO, som igen har været på spil og til stadighed forbløffer verden over. Hovedindgangen i det nye hotel er belejret af en grøn og ildsprudlende drage, som normalvis burde kunne skræmme de fleste på flugt - men LEGO-entusiaster er ikke så lette at skræmme.

Modige riddere

Hvert værelse er blevet givet sit eget tema. Derved kan man eksempelvis nyde sit ophold som en del af en modog riddermagt, en flok farlige pirater eller skattejægere på jagt i det gamle Ægypten.

Lego på badeværelset

Det bliver nok lidt lettere at give ungerne aftenbadet eller få børstet deres bisser, når det er med udsigt til stolte riddere og kongekroner på væggene.

Sørøver udkigspost

Faceden på det nye hotel er naturligvis også besat med de farverige klodser. Derudover er der pyntet med LEGO-fabeldyr og såmænd også en sørøver udkigspost.

Køjesenge i suiten

Børnene er VIP-gæsterne på dette hotel og hver suite er da også udstyret emd et værelse ku til børnene. Værelset er udstyret med køjesenge og udsigt til vægmalerier, som virkelig kan sætte fantasien igang. Her er uden tvivl grobund for nogle spændende fortællinger i lommelygternes skær.

For børn og barnlige sjæle

Når man ankommer til hotelet vil alle børn blive udstyret emd et skattekort, som leder dem til en overraskelse i deres værelse. Hotellet byder naturligvis også på mange aktiviteter for både børn og voksne - eksempelvis det lego-dækkede pool-område eller undervisning hos en "Master model-bygger".