De 11 mest unikke hoteller i verden

Hvis du elsker overnatningssteder ud over det sædvanlige, så bør du tage et kig på disse 11 hoteller, der er en destination i sig selv.

Overnatningsbobler med skøn udsigt
© attrap-reves.com

Attrap'Rêves i Frankrig giver dig muligheden for at sove i en gennemsigtig boble midt i naturen. Du får en skøn udsigt over skov omkring dig og et fantastisk udsyn til stjernehimlen over dig.

Sov under havets overflade
© poseidonresorts.com

Få en oplevelse ud over det sædvanlige med et ophold på Poseidon Undersea Resort, som ligger ved en privatø nær Fiji. Hotelkomplekset med 24 luksussuiter giver dig en unik mulighed for at overnatte og bo på bunden af ​​havet.

Den ultimative overnatning for naturelskeren
© freespiritspheres.com

Den ultimative overnatning for naturelskeren finder du på Vancouver Island i Canada, hvor The Free Spirit Spheres tilbyder overnatninger i runde træhytter. Hytterne hænger oppe mellem grenene på store smukke træer, så du kommer helt tæt på naturen.

Spis middag med girafferne
© thesafaricollection.com

På det historiske hotel, Giraffe Manor, i Nairobi kan du komme helt tæt på vilde giraffer og det naturskønne område – helt uden at forlade hotellet. Det er nemlig hverdagskost, at girafferne stikker hovedet ind ad vinduet og siger hej under middagen.

Læs mere om det skønne boutique hotel her.

Sov i din yndlingsbil
© v8hotel.de

V 8 hotellet i Tyskland har en helt særlig atmosfære, som ikke findes andre steder i verden. Hotellet giver mulighed for at overnatte i værelser med biltemaer som bl.a. en drive-in biograf, et værksted og endda en bilvask.

Besøg verdens mest romantiske palads
© taj.tajhotels.com

Taj Lake Palace ligger på Pichola-søen i Indien, og er en af verdens mest romantiske paladser. Her er 83 suiter, smukke haver og al den luksus, man kan drømme om.

En kølig overnatning
© icehotel.com

Is hoteller er en enestående type overnatning, som du uden tvivl skal prøve en gang i livet. På ICEHOTEL i Jukkasjärvi, Sverige tilbydes du både overnatning, mulighed for at spise på en is restaurant samt en kirke af is, hvor du og kan sige "ja" til din eneste ene.

Overnat i cockpittet på en jumbojet
© jumbostay.com

Er du helt vild med fly? Så er Jumbo Stay i Stockholm lige noget for dig! Her kan du overnatte ombord på en ægte jumbojet. Du kan endda sove i en luksussuite i cockpittet, hvor du har en panoramisk udsigt over Stockholm Arlanda Lufthavn.

Se nordlyset fra din seng

Kakslauttanen i Finland kan du leje din egen igloo, ligge på rensdyrskind og se det smukke nordlys samt millioner af stjerner fra din seng.

Se flere billeder fra Igloo-hotellet i Finland på BoBedre.

Bo i ét med naturen

Få det vildeste naturkick på Huilo Huilo hotellerne i Chiles regnskov. Hotellerne går næsten i ét med sine omgivelser og ligger tæt på vulkanen Magic Mountain.

Hvis du er vild med farver
© thesaguaro.com

Saguaro Hotel, der er placeret midt i ørkenen i Palm Springs, Californien, er kendt for sin dristige farvepalette og sit frodige poolområde. Du finder aldrig et lignende hotel.