Besøg den magiske have med de syv millioner blomster

I Holland ligger Keukenhof-haven – et magisk sted på 32 hektarer, der er blandt de største blomsterhaver i verden. Og bare rolig – der er andet end tulipaner

Velkommen til haven med de syv millioner blomster

Når det kommer til forårshaver, så er der en af have, der står foran alle andre. Nemlig Keukenhof-haven i byen Lisse i det sydlige Holland. Med sin enorme størrelse – 32 hektarer for at være præcis (hvad der svarer til ca. 45 fodboldbaner) - er den et sandt overflødighedshorn af skønne blomster. Hvert år blomstrer syv millioner blomster i haven, og selvfølgelig er den hollandske nationalblomst, tulipanen, rigt repræsenteret.

Mange haver i én

Men Keukenhof er også mere end bare tulipaner. Der er et udvalg af forskellige haver indkapslet i den overordnede have. Blandt andet en engelsk have med små stier og spændende steder, en historisk have, hvor du kan se mange gamle blomstersorter og en japansk have, som er integreret i et naturligt miljø.

Fuld flor i foråret

Da det er en forårshave, så er haven netop lukket, men hvis du skulle få lyst til at besøge den næste år efter at have set de skønne billeder her, så skulle startmaj være det helt perfekte tidspunkt.

Nedenfor her finder du en lang række billeder fra den skønne have, og vi tror, at du vil give os ret i, at den simpelthen er magisk