Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

9 af jordens mest fortryllede steder - drøm dig væk

I vintermørket har man brug for en bredere horisont. Det tilbyder vi dig her - med en række betagende fotos fra verdens smukkeste steder.

Tarumae Gorge i Japan

I den næsten overjordiske nationalpark Shikotsu-Toyo i Hokkaido, Japan, kan man opleve naturen fra dens mest overraskende og åndeløse sider. Blandt andet glemmer man aldrig synet af søen Lake Shikotsu.

Se flere fantastiske rejsemål

Taft Point i Californien

Taft Point er et vanvittigt udsigtspunkt i Yosemite National Park, Californien. Her er vue til en af de smukkeste dale i verden, vandfald og bjergtinder. Det fås ikke mere storslået.

Se flere fortryllede steder i Californien

Amazonas i Bolivia

© mrmrsglobetrot.com

'Mrmrsglobetrot.com' er en skøn rejseblog, som kommer vidt omkring. Rejs blandt andet med parret til dette sted i Amazonas-junglen, mere præcist i Coroico i det barske, men betagende smukke Bolivia.

Perlen Samoa

Regnskov og palmer og de mest blændende naturscenerier er det samme som at sige ... Samoa i det sydlige Stillehav.

Nairobi National Park i Kenya 

Nairobi National Park er den eneste af sin slags i verden - et naturreservat i direkte tilknytning til en storby.
Kenyas dyreliv er formidabelt, og man kan tage på safari lige uden for hovedstaden.

Mount Ai-Petri i Ukraine

Mount Ai-Petri i Ukraine er det vildeste og mest rå sted, man kan forestille sig. I urtiden var her hav, så klippeformationerne er i virkeligheden forstenede koralrev.

Kabelbane forbinder bjergtinder

Et af de mest spektakulære attraktioner i området omkring Mount Ai-Petri i Ukraine er den tre kilometer lange kabeltransport, som bringer dig fra en bjergtinde til en anden.

Lofoten i Norge

Nordlyset over Lofoten i Norge holder aldrig op med at fortrylle mennesket.
Det er især ekseptionelt at besøge området i perioden fra december til og med februar, hvor himlen folder sig ud på denne måde.

Oplev flere vilde steder

Queens Bath på Kauai

Hawaii-øen Kauai er unik - blød og barsk på én gang. En af de største og mest seværdige steder er Queens Bath, hvor man kan bade i en lille indsø.
På visse tidspunkter af året er det farligt, når bølgerne banker mod klipperne, men i roligt vejr kan man svømme blandt for eksempel de små 'spøgelsesfisk'.

Bjerge og skove - og ro!

Vi må tilstå, at dette ikke foto ikke bærer nogen beskrivelse eller stedangivelse udover SUK.

Det er fundet på dette site, hvor du kan drømme videre.

Relaterede Artikler