9 af jordens mest fortryllede steder - drøm dig væk

I vintermørket har man brug for en bredere horisont. Det tilbyder vi dig her - med en række betagende fotos fra verdens smukkeste steder.

Tarumae Gorge i Japan

I den næsten overjordiske nationalpark Shikotsu-Toyo i Hokkaido, Japan, kan man opleve naturen fra dens mest overraskende og åndeløse sider. Blandt andet glemmer man aldrig synet af søen Lake Shikotsu.

Se flere fantastiske rejsemål

Taft Point i Californien

Taft Point er et vanvittigt udsigtspunkt i Yosemite National Park, Californien. Her er vue til en af de smukkeste dale i verden, vandfald og bjergtinder. Det fås ikke mere storslået.

Se flere fortryllede steder i Californien

Amazonas i Bolivia
© mrmrsglobetrot.com

'Mrmrsglobetrot.com' er en skøn rejseblog, som kommer vidt omkring. Rejs blandt andet med parret til dette sted i Amazonas-junglen, mere præcist i Coroico i det barske, men betagende smukke Bolivia.

Perlen Samoa

Regnskov og palmer og de mest blændende naturscenerier er det samme som at sige ... Samoa i det sydlige Stillehav.

Nairobi National Park i Kenya 

Nairobi National Park er den eneste af sin slags i verden - et naturreservat i direkte tilknytning til en storby.
Kenyas dyreliv er formidabelt, og man kan tage på safari lige uden for hovedstaden.

Mount Ai-Petri i Ukraine

Mount Ai-Petri i Ukraine er det vildeste og mest rå sted, man kan forestille sig. I urtiden var her hav, så klippeformationerne er i virkeligheden forstenede koralrev.

Kabelbane forbinder bjergtinder

Et af de mest spektakulære attraktioner i området omkring Mount Ai-Petri i Ukraine er den tre kilometer lange kabeltransport, som bringer dig fra en bjergtinde til en anden.

Lofoten i Norge

Nordlyset over Lofoten i Norge holder aldrig op med at fortrylle mennesket.
Det er især ekseptionelt at besøge området i perioden fra december til og med februar, hvor himlen folder sig ud på denne måde.

Oplev flere vilde steder

Queens Bath på Kauai

Hawaii-øen Kauai er unik - blød og barsk på én gang. En af de største og mest seværdige steder er Queens Bath, hvor man kan bade i en lille indsø.
På visse tidspunkter af året er det farligt, når bølgerne banker mod klipperne, men i roligt vejr kan man svømme blandt for eksempel de små 'spøgelsesfisk'.

Bjerge og skove - og ro!

Vi må tilstå, at dette ikke foto ikke bærer nogen beskrivelse eller stedangivelse udover SUK.

Det er fundet på dette site, hvor du kan drømme videre.