Kulturnat for de mindste i København og på Frederiksberg

Snart kan du igen opleve Den Lille Kulturnat, som er spækket med spændende arrangementer til de små og store børn. Læs mere om hvad I kan opleve her.

Gentagelse af en succes

For andet år i træk har Den Lille Kulturnat inviteret på udforskning af hovedstaden. I år foregår det den 13. marts, hvor du kan tage på eventyr med dine børn, og opdage nye kulturelle sider af København og Frederiksberg.

Hvad er Den Lille Kulturnat?

Den Lille Kulturnat er for de små, og byder på forskellige underholdende og lærerige særarrangementer, hvor du kan alt fra at opleve fra at være tæt på politiet - til at bage snobrød i Meyers Madhus. Selve eventet tager form i forskellige aktiviteter, som skattejagt, kreative værksteder, legende forsøg og sanse-eksperimenter, fortællinger, musik, klima, blinkende stjerner og en tur gennem historien.

Egnet til børn

Alle arrangementerne finder sted i tidsrummet 16:00 - 20:00, så det passer til børns sengetider. Du kan både være med selvom du har små børn i alderen 2-5 år, men også hvis du har lidt ældre børn i alderen 6-12 år.

Børnenes værksted
© Statens Museum for Kunst

Få fat i en armbånds billet

Billetterne er sat til salg, og det giver adgang til alle særarrangementerne. Et armbånd koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år. Med et armbånd kan man medbringe op til fire børn under 12 år. Du kan købe armbånd hos nogle af de medvirkende museer og andre arrangører.

Et lille udpluk af aktiviteter

Vi giver dig herunder et lille indblik i nogle af de mange aktiviteter, der kunne være spændende at tage del i.

Du kan også læse mere om programmet her.

Danhostel, Den Lille Kulturnat
© Danhostel

Danhostel Copenhagen City - Junior kok for en dag

Kom og oplev, hvordan det er at være kok i et internationalt køkken på et af Europas største hostels. Her kan du lave en 3-retters middag, som du kan nyde med dine forældre. Til sidst vil du modtage et diplom for dit flotte arbejde.

Hvor:
Danhostel Copenhagen City
H. C. Andersens Boulevard 50
1553 København V

Rundetaarn, Den Lille kulturnat
© Rundetaarn

Rundetaarn - Hvordan skal dit observatorium se ud?

Hvad skal et observatorium egentlig indeholde? Gå i fodsporene på astronomen Thomas Bugge, når han besøger en række europæiske lande for at finde de helt rigtige instrumenter, og lav dit eget observatorium i Rundetaarn. Du kan prøve at kaste et blik ud i verdensrummet fra Europas ældste fungerende observatorium på toppen af tårnet.

Hvor:
Rundetaarn
Købmagergade 52A
1150 København K

Aquasounds, Den Lille Kulturnat
© Valby Vandkulturhus

Valby Vandkulturhus - Aquasounds for børn

Kom og få en multisanselig oplevelse i svømmehallen badet i ambient lys og lyd. Svømmehallen vil denne eftermiddag optræde som ramme for en multisanselig oplevelse af lys, projektioner, ambiente lydinstallationer over og under vandet.

Hvor:
Kultur V og Børnekulturstedet Karensminde/Valby Vandkulturhu
Julius Andersensvej 1 A
2450 København SV

Hvornår:
kl. 16.00 - 18.00 - derefter almindelig badning