© Abdellah Ihadian

Kom med til torsdagsbar i Københavns kulturelle centrum

Fem af hovedstadens smukkeste pladser og museer inviterer på udendørsbar hver torsdag i august.

Torsdagbar i kulturkvarteret

Sommeren er heldigvis ikke slut endnu, og hos udvalgte kulturinstitutioner i København, er der ekstra god sommerstemning på programmet, når de inviterer til udendørsbar i august.

På fem forskellige pladser i det såkaldte kulturkvarter, kan man kan finde alt fra kolde drinks og dygtige DJs til gratis tegneundervisning og udendørsudstillinger hver torsdag fra 16-19.

Programmet skifter hver uge, men der er altid fri adgang og mulighed for at købe kolde drikke ved arrangementerne.

Thorvaldsens Museum
© Abdellah Ihadian

Italiensk stemning

Foran Thorvaldsens Museum er der hver torsdag italiensk stemning med vin og musik fra middelhavslandet og gratis tegneundervisning med tegnelærer Henrik Leach.

Hos Københavns Museum finder torsdagsbaren sted i deres hyggelige grønne gårdhave, hvor teamet skifter fra uge til uge.

Bryghuspladsen
© Daniel Rasmussen

Fotoudstilling og historiske fortællinger

På Bryghuspladsen ved BLOX og Dansk Arkitektur Center kan du opleve DJ Katrine Rings groovy toner og gå på opdagelse i fotoudstillingen Fang din By.

I Det Kgl. Biblioteks Have ved Christiansborg er der hver uge oplæg med en medarbejder fra enten Folketinget, Dansk Jødisk Museum, Krigsmuseet, Teatermuseet i Hofteatret eller Den Sorte Diamant, som fortæller spændende historier om og inde fra de historiske bygninger.

Kolde drikke i gårdhaven

Ved Gl. Strand er der kolde drikke og liggestole langs kanalen og i deres hyggelige gårdhave. Køber du adgang til den aktuelle udstilling med den internationalt anerkendte fotograf og visuelle aktivist Zanele Muholi, er der introduktion til udstillingen fra 17-17.30.

Se programmet på Kulturkvarterets Facebook-event og læs mere på deres hjemmeside.