Designer Jonas Edvard
© Designmuseum Danmark

Designmuseet inviterer til bæredygtigt designmarked

Den 26. og 27. maj står i bæredygtighedens tegn hos Designmuseum Danmark. Til "Design X Change" kan du opleve talks, kreative workshops og andre aktiviteter med fokus på bæredygtighed og design.

"Design X Change" er et marked på Designmuseum Danmark med bæredygtighed og design i centrum.

Her mødes designere, kunsthåndværkere, virksomheder og borgere for at dele deres viden og passion for en bæredygtig fremtid.

Du kan blandt andet opleve designer Jonas Edvard, som fortæller om, hvordan naturmaterialer som tang, svampe og kalk kan danne grundlag for eksperimenterende og bæredygtigt design.

Har du lyst til at prøve kræfter med at bygge dit eget design af genbrugsmaterialer, kan du komme til det på en workshop.

På en anden workshop kan du møde DR Ramasjang, som inspirerer børn til, hvordan de kan hjælpe med at redde bierne.

Vintageblogger Pia Storm
© Designmuseum Danmark

Talks og debatter på bæredygtig scene

27 arkitektstuderende har bygget en bæredygtig scene, hvor der vil være talks og debatter. Blandt talerne er vintageblogger Pia Storm, som holder foredrag om modens historie, og Anders Morgenthaler, som taler, hvad der er op og ned i klimadebatten.

Du kan også møde to studerende fra KEA, der viser, hvordan de arbejder med bæredygtighed i forhold til materialer og processer.

"Design X Change" foregår på Designmuseum Danmark i København den 26. og 27. maj kl. 10-18 begge dage. Det er gratis at deltage i aktiviteterne, og der er desuden gratis adgang til museet de to dage.

Du kan læse mere om Design X Change her, hvor du også finder det fulde program.

Designmuseum Danmark bæredygtighed Design X Change
© Designmuseum Danmark