Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

2. december: Vind Julemand og Nissemor fra Kay Bojesen Denmark

Annonce Dagens præmie gør dig klar til jul med en klassiker til hjemmet.

© Kay Bojesen Denmark

Hver dag i december kan du i julekalenderen her på Bobedre.dk vinde flotte designpræmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner.

I dag har du mulighed for at vinde den søde Julemand og Nissemor fra Kay Bojesen Denmark til en værdi af 1199,90 kroner. Kay Bojesen designede Julemanden i 1948. Med sæk og stok er Julemanden en favorit, der vækker gensynsglæde, når kassen med julepynt findes frem år efter år. Men den lille nisse savnede sin kone, Nissemor. Sidste år blev de to genforenet, og de danner et smukt par sammen. Både Julemand og Nissemor er produceret i bemalet bøgetræ.

Sådan deltager du

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på Bobedre.dk.

© Kay Bojesen Denmark

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og løber fra d. 2. december 2018 og 48 timer frem. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderne af hver konkurrence offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Rosendahl Design Group, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af Rosendahl Design Group.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.

Relaterede Artikler