Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er julens allerførste nyheder

Der er rig mulighed for at få opdateret både dit julestel og julepynt. Du kan godt begynde at glæde dig.

Julen begynder tidligere og tidligere

... og varer lige til påske. Her på redaktionen glæder vi os til jul, og har glædet os til at vise jer julens allerførste nyheder.

Herunder finder du de nyeste jule-items, som du kan pynte op med.

© Ferm Living

© Ferm Living

Julepynt fra Ferm Living

De fine julekugler er alle håndmalede og lanceres i 3 farver. Så er der rig mulighed for at mixe og matche, eller blot holde kuglerne i ét farveudtryk.

Ferm Living lancerer også de søde tekstil-kræmmerhuse, der alle er lavet af rest-tekstiler fra deres "Shay"-serie.

Kähler Hammershøi jul stel

© Kähler

Kählers populære julestel

Sidste år præsenterede Kähler deres julet version af deres klassiske Hammershøi-stel. I år udvider de det. Se de fine, julede nyheder her.

© Royal Copenhagen

Traditionsrig juleplatte

Royal Copenhagen har igen i år lanceret årets juleplatte fra Bing & Grøndahl. Motivet af det stråtækte bondehus, som juleaften er dækket af sne, er motiv nr. 125 i rækken, siden deres første juleplatte så dagens lys i 1895.

Juleplatte 2019, 689 kr., Royal Copenhagen. Find den her.

© Vissevasse

© Vissevasse

Genbrugs gavepapir fra Vissevasse

"EVERWRAP" gavepapiret kan bruges igen og igen. Det føles som papir, men er faktisk fremstillet af det fineste genanvendelige plastik. Når det foldes, kommer der ingen hvide mærker, og tape kan tage af uden af efterlade men.

Papiret fås i 9 forskellige varianter. Læs mere om papiret her.

© Nordstjerne

Små julestjerner fra Nordstjerne

Den nyeste tilføjelse til Nordstjernes julekollektion er en mangekantet stjerne, "Polygon". De fine, glimtende stjerner fås med en lædersnor til ophæng og findes i farverne silver, rose, gold, champagne og bordeaux.

Du finder dem her.

© Broste

© Broste

Elegant julepynt fra Broste

Pynt op med god samvittighed. Hos Broste finder du et stort udvalg af FSC®-mærket papirjulepynt. Du finder eksempelvis fine sæt med juletræet i glitterpapir i flere forskellige farver. Du kan også vælge dekorerende snefnug i forskellige størrelser og farver, som både er egnet til bordet og som ophæng.

Her finder du henholdsvis juletræer og snefnug.

© Georg Jensen

Georg Jensen julepynt

Georg Jensen er klar med dette års Christmas Collectibles, designet af den danske designer Sanne Lund Traberg.

Kollektionen består blandt andet af de smukke guldbelagte juletræer og hjerter, som ses på billedet. Se flere af deres julenyheder her.

© Design Letters

Julekopper og adventstager fra Design Letters

Adventstagerne kommer i en ny, smuk grøn farve, og julekopperne finder du også i den grønne farve og i sort. Et hyggeligt og sjovt indslag på julebordet.

© Rosendahl

© Rosendahl

Julestel fra Rosendahl

Rosendahl har løftet sløret for en videreudvikling af deres klassiske Grand Cru stelserie, der i anledning af julen bliver iklædt glimtende stjerner. Du kan se mere her.

Relaterede Artikler