Her er julens allerførste nyheder

Der er rig mulighed for at få opdateret både dit julestel og julepynt. Du kan godt begynde at glæde dig.

Julen begynder tidligere og tidligere

... og varer lige til påske. Her på redaktionen glæder vi os til jul, og vi er i fuld gang med at forberede os. Vi har allerede fået fingrene i julens allerførste nyheder, som vi nu kan dele med jer.

Rosendahl Design Group er nemlig klar med nyhederne fra deres mange brands, blandt andet Kähler, Holmegaard, Bjørn Wiinblad - og selvfølgelig selve Rosendahl.

Alle julenyhederne forventes i butikkerne fra september.

Julen 2021 nyheder fra Holmegaard
© Holmegaard
Julen 2021 nyheder fra Holmegaard
© Holmegaard

Juleophæng fra Holmegaard

Keramikerduoen Meyer-Lavigne har for Holmegaard nyfortolket den klassiske julekugle.

Kollektionen af julekugler kalder de Souvenir og i den findes syv forskellige ensfarvede eller dekorerede glaskugler iklædt julens klassiske farver.

Kuglerne balancerer både at være moderne og eksklusive, og samtidig have et hjemmelavet og personligt look, der opstår ved, at hver kugle er malet i hånden og dermed er unik.

Souvenir-kuglerne koster mellem 129,95 og 149,95 kr.

Halmstjernen i nye klæder

I samarbejde med designer Ann-Sofi Romme lancerer Holmegaard hvert år en nyfortolkning af nordiske juletraditioner.

I år kommer det til et udtryk i en nyfortolkning af den flettede halmstjerne, der er inkorporeret i de faste former bestående af klokke, kugle, hjerte og stjerne.

Ligesom Holmegaards klassiske glasornamenter kommer ophængende med et rødt silkebånd og koster mellem 129,95 og 209,95 kr.

Julen 2021 nyheder fra Kähler
© Kähler
Julen 2021 nyheder fra Kähler
© Kähler

Kählers populære julestel

Ligesom sidste år er det samtidskunstner Rikke Jacobsens akvareldekorationer, der pryder Kählers klassiske julestel Hammershøi Christmas.

I år udvider Kähler kollektionen med lanceringen af en juledug i økologisk bomuld. På dugen kan du gå på opdagelse i samtlige af Rikke Jacobsens julemotiver fra de øvrige produkter.

Foruden dugen er Kählers Hammershøi-nyheder også omfattet af nye lysestager og, traditionen tro, en julekugle og et årskrus. Årskruset har i 2021 hjorten som hovedmotiv, mens lysestagerne er malet med grangrene i akvarel og tilhørende juleornamenter.
Fælles for årets julenyheder er, at referencen er nordisk natur og julesymbolik.

Hammershøi Christmas Juledug fås i fire forskellige størrelser og koster mellem 749,95 og 1199,95 kroner.

Julen 2021 nyheder fra Rosendahl
© Rosendahl
Julen 2021 nyheder fra Rosendahl
© Rosendahl

Nyt til juletræet fra Rosendahl

Hjerternes fest

Julen er hjerternes fest, og det beskriver meget fint Rosendahls klassiske juleophæng.

Karen Blixens Jul hedder serien, der i år udvides med tre hjerter, et julekys, Ole Lukøje, en nisse, en engel og nordstjerne.

Samtlige ophæng fås i sølv- og guldmetal og koster fra 119,95 til 269,95 kr.

Jul i norden

Nordic Tales hedder årets juletræspynt fra Rosendahl, der er skabt af designduoen Tools Design. Kollektionen består af fire ornamenter, der hver især indkapsler og hylder de juletraditioner, vi er kendt for i norden. Nordens natur har været inspirationen og udgangspunktet for kollektionen, der emmer af natur, minimalisme og enkelthed.

Ornamenterne består af en mus i egetræ, et egeblad i kobber, et snehvidt hjerte i porcelæn og en åben glaskurve, der kan fyldes med små kugler eller julegodter. Alle fire ornamenter hænger i en snor af vegansk læder og koster 139,95 kr. pr. stk.

Julen 2021 nyheder fra Bjørn Wiinblad
© Bjørn Wiinblad

En julesymfoni fra Bjørn Wiinblad

Årets juleophæng fra den folkekære Bjørn Wiinblad emmer af musik. De gyldne engle, der udgør et orkester bestående af trompet, harpe og tromme, er baseret på Bjørn Wiinblads originale skitser og hans forkærlighed for musik.

De metalliske engleophæng koster 149,95 kr. for en æske med tre styk.

Julen 2021 nyheder fra Holmegaard
© Holmegaard

Holmegaards julenyheder

Landet mod nord, Norge, har været inspiration for papirkunster Jette Frölichs årlige juledesign for Holmegaard.

Holmegaard Christmas er i år indbegrebet af de klassiske traditioner, de fleste forbinder med jul i norden. Glasserien er prydet af dekorationer i julens klassikere, rød og guld, kombineret med en mere afdæmpet farvepalette. Stavkirker, snelandskaber og almuemønstre kan ikke få os i andet end julestemning, og kollektionen indbyder til ultimativ indendørs julehygge.

Julenyhederne spænder over glas, skåle, lygter, flasker og kalenderlys og koster fra 99,95 til 399,95 kr.