Vi guider dig til smart opbevaring på hjemmekontoret

Mangler du overblik og struktur på hjemmekontoret, så læs med her, hvor vi giver dig 7 smarte opbevaringsløsninger til kontoret.

Colour Crate fra HAY
© HAY

Farverige rodekasser

De populære plastikkasser fra HAY er både smukke og praktiske. Kassernes livlige farver giver hjemmekontoret et personligt touch, og deres rå og nærmest industrielle look giver samtidig kant til enhver indretning.

Placer kasserne på skrivebordet, i reolen eller på gulvet og brug dem til alt fra papir og kontorartikler til rodekasser.

De smarte kasser fås i forskellige størrelser og kan sagtens kombineres på tværs af både størrelser og farver.

HAY Colour Crate, fra 39 kr., læs mere her.

Lille skab fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Gem rodet væk

Er du mere til lukkede skabe, hvor rodet ubemærket kan hobe sig op, er dette fine, lille skab fra Søstrene Grene genialt.

Nok er skabet lille, men du vil hurtigt finde ud af, at det rummer overraskende meget af det rod, som ellers ligger og forstyrrer øjet på skrivebordet. Skabslågen er dekoreret med det populære rattan, som giver skabet et let udtryk.

Lad skabet pynte på væggen alene, eller kombiner det med et par fine billeder eller nogle hylder - på den måde får du nemt og hurtigt den hyggelige og hjemlige følelse ind på hjemmekontoret.

Søstrene Grene skab, 188 kr., find det her.

Norr Magazine Holder fra Skagerak
© Skagerak

Stilet opbevaring til mapper og papirer

Pift hjemmekontoret op med denne smarte magasinholder fra Skagerak, som snildt kan bruges til de mapper og papirer, som ellers ligger og fylder på skrivebordet.

Den fine magasinholder emmer af kvalitet og er enkel og stilren i sit udtryk, hvilket gør den nem at passe ind i enhver indretningsstil.

Skagerak Noor Magazine Holder, 1.595 kr., find den her.

FJÄLLBO reol fra IKEA
© IKEA

En reol som rummer det hele

Drømmen på hjemmekontoret må da næsten være en reol, som rummer alt det, du ellers ikke kan finde plads til.

Denne IKEA reol er noget nær den perfekte opbevaring til hjemmekontoret. I reolen kan du have alt fra opbevaringskasser og bøger til tidsskriftholdere og nips stående uden, at det står i vejen.

Du har derudover også mulighed for at strukturere dine ting, så du fremover nemt kan finde det, du står og skal bruge - på den måde slipper du for at skulle rode hele skrivebordsskuffen igennem, hver gang du har brug for en kuglepen eller et stykke papir.

IKEA Fjällbo reol, 499 kr., find den her.

Tidsskriftholder fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Klassisk tidsskriftholder med et tvist

Den er næsten uundgåelig på kontoret - hvad end det er på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, og den er guld værd, når det handler om at holde orden og system i papirerne. Det er selvfølgelig den klassiske tidsskriftholder, vi snakker om.

Vi har naturligvis fundet en tidsskriftholder, som er lidt mere, end bare en tidsskriftholder. Denne fine variant fra Søstrene Grene er nemlig dekoreret med et smukt mønster, der gør, at den vil stå frem på hylden og bidrage til at skabe en personlig og hjemlig følelse på kontoret.

Søstrene Grene tidsskriftholder, 34,40 kr., find den her.

Opslagstavle fra Ferm Living
© Ferm Living

Saml dine tanker og idéer

Den klassiske opslagstavle er et ganske undervurderet kontorelement, som alle kontorindretninger burde indeholde.

På opslagstavlen kan du opbevare alle de tanker og idéer, som du gør dig i løbet af en dag. Det kan også være her, du opbevarer de ting, som motiverer dig i dit arbejde. Det kan være et billede eller et sigende citat.

Ferm Living Scenery Pinboard, 1499 kr., find den her.

Kommode fra Hübsch
© Hübsch

Eksklusiv og praktisk opbevaring

Med denne smukke kommode fra det danske interiørbrand Hübsch kan du nemt skabe et eksklusivt og stilfuldt hjemmekontor.

Kommoden er lavet i egetræ og har to praktiske skydelåger med et fint og elegant sildebensmønster på.

Med denne kommode kan du nærmest pakke hjemmekontoret op og ned fra dag til dag, da den rummer utroligt meget.

Du kan med fordel placere kommoden op ad en farvet væg, så det smukke træ kommer til sin ret - på den måde kan du samtidig også skabe et endnu mere eksklusivt udtryk på hjemmekontoret.

Hübsch kommode, 3.899 kr., find den her.