© vicstrand11

Til dig der ikke kan få nok af New York og New Yorker-stilen

Lad dig forføre og inspirere af verdens førende by indenfor design og arkitektur. Få den eksklusive New Yorker-stil hjem til dig.

Den rå murstensvæg er et af de helt sikre kendetegn ved New Yorker-stilen. De røde mursten bringer et råt, rustikt New Yorker-look til dit hjem. Også det industrielle design er meget karakteristisk for denne stil. Store industrielle lamper vil derfor passe perfekt ind i stuen, i køkkenet eller i soveværelset.

Shop looket her.

Det der fungerer rigtig godt i forhold til New Yorker-stilen, er de mørke farver. Den sorte farve skaber et helt specielt dramatisk og elegant look. Lad gryder og pander hænge blottede på væggen og sæt fritstående hylder op, gerne i et massivt træ, og pynt med alle dine køkkensager. Dette er både flot og praktisk, da man altid har sine redskaber lige ved hånden. En hel væg med disse hylder vil virkelig understøtte stilen.

Shop looket her.

New Yorker-lejligheden er, blandt mange andre fantastiske ting, kendt for sengen uden sengegærde. I nogle tilfælde helt uden ben. Det understøtter denne rå og blottede stil, man ønsker i sin New Yorker-lejlighed. Det rustikke træ, dørkarmen består af, fungerer rigtig godt, og den frithængende lampe er prikken over i'et. Gennemgående for stilen er også det massive, mørke trægulv, der skaber dette rå og autentiske udtryk.

Shop looket her.

Gennemfør stilen ved også at føre den ud på altanen eller i haven. Et lille café-bord og stole med masser af puder og plaider passer godt ind, så du kan sidde og drikke din kaffe til langt ud på natten – på ægte "Friends"-manér. Skab hygge med sorte lanterner og lyskæder og drøm dig væk til Manhattens pulserende byliv.

Shop looket her.