Spisebord

Køb et bord og plant et træ
© bobedre.dk

Køb et bord og plant et træ Firmaet Hansen & Jensen har specialiseret sig i enkle borde, der består af få, men rede planker. Det er en hyldest til de store træers smukke struktur, og hvert enkelt bord er et unikt stykke kunst. De fremstilles i Danmark og tilpasses individuelt. For hvert bord, der sælges, planter organisationen Plant et Træ et stort egetræ i naturen. I røget eg, l 320 x 100 cm, fra 49.000kr., CPH Square.

Faint
© bobedre.dk

Faint af Patricia Urquiola for Glas Italia. Glasbord, der gradvist bliver hvidere, jo tættere man kommer midten, for at blive helt hvidt i den ene side.

Insula-spisebord
© bobedre.dk

Insula-spisebord designet af Anne-Mette Bartholin Jensen og Morten Ernst. Fremstillet af lakeret aluminium. 36.191 kr., Erik Jørgensen.

Papercut
© bobedre.dk

Papercut i hvidlakeret mdf med bukke i hvidlakeret stål designet af We Made It. B 100 x l 200 cm, 4999 kr., Ilva.

Transit
© bobedre.dk

Transit fra hollandske Arco. Fremstillet i træ. L 220 x b 120 x h 75 cm, 25.200 kr., Witehauz.

Bord designet af ByKato
© bobedre.dk

Bord designet af ByKato Bordplade med laminat og stel i træ. L 220 x b 95 x h 72,5 cm. 13.550 kr., Brdr. Andersen.

Stag Beetle
© bobedre.dk

Stag Beetle i sortbejdset ask med lakbehandling eller i sæbebehandlet lærk. L 180 x b 750 cm, 17.500 kr., RumStation.

Samtalebord
© bobedre.dk

Samtalebord Massive fantastiske planker sammenføjet og designet med cirkelformede linier. Denne formgivning ”samler” personerne omkring bordet og skaber en dejlig stemning i samspil med overfladens stærke referencer til naturen. Benene er håndsmedede i Kvindesmedien på Christiania. Fås i flere størrelser alt efter ønske. Udføres i Douglas gran eller eg.

Wake Dining Table
© bobedre.dk

Wake Dining Table designet af Karl Rüdiger. H 73 x l 180 x b 100 cm, 7999 kr., Bolia.

Instant Table
© bobedre.dk

Instant Table i birkefiner designet af Matali Crasset for franske Moustache. L 140 x h 66,5 x b 70 cm, 7195 kr., Frama.

SM38-spisebord
© bobedre.dk

SM38-spisebord fra Skovby Møbelfabrik i træ med udvidelsesfunktion. L 200/300 x b 100 x h 73 cm, fra 11.999 kr.

Keep
© bobedre.dk

Keep er fremstillet af restmaterialer fra møbelproduktion. Designet af Petter Thörne og Andreas Johnsson for danske Muuto. L 200 x b 92 x h 75 cm, 22.500 kr.

Butterfly
© bobedre.dk

Butterfly skabt af Henrik Lehm. Fås fx i valnød. H 74 x b 100 x l 180 cm, 15.996 kr., Naver Collection.

Four Table
© bobedre.dk

Four Table Designet af Ferruccio Laviani for Kartell. Fås i tre størrelser.

Taz Table
© bobedre.dk

Taz Table Taz Table findes i to versioner; et spisebord i hvidolieret eg eller et lamineret kantinebord. Bordbenene er placeret ved kanten af bordets hjørner for at give ekstra plads. Benene er indbygget i bordpladen, hvilket får bordet til at syne meget tyndt og let - og efterlader samtidig masser af plads til ben og knæ.

Ice Table
© bobedre.dk

Ice Table Designet af Kasper Salto i 2005.Det klassiske Ice Table har aluminiumstel og kan bruges både ude og inde. Fritz Hansen.

Når det hele klapper
© bobedre.dk

Når det hele klapper Møbeldesigneren Hans Thyge Raunkjær har skabt den nye møbelserie Forum, som blandt andet tæller dette klapbord. Bordet er produceret af snedkervirksomheden Brødrene Andersen. Bordet består af en tyk bordpladekant med runde hjørner og linoleum eller laminat på toppen. Detaljeringen med træ og stål er kompleks, men ser enkel og naturlig ud. Fra l 160 x b 80 cm, 7175 kr., Brødrene Andersen.

Spisebord, Connect
© bobedre.dk

Spisebord, Connect i massiv eg eller valnød, designet af Hans Sandgren Jakobsen, h 72,5 x b 95 x l op til 4 m, fra 21.997 kr., Bernstorffsminde Møbelfabrik.

Skyer i stuen
© bobedre.dk

Skyer i stuen Designeren Sanne Bernhammer har skabt en ny serie borde. Den viste model hedder Cloud. Bordet fås i to højder og størrelser med overflader i enten læder, laminat eller stål. Fra 6900 kr., By Kaktus Kopenhagen.

Superellipsen
© bobedre.dk

Superellipsen Design Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen, 1968, Fritz Hansen.

LC6
© bobedre.dk

LC6 Spisebordet LC6 blev tegnet i 1928 af Le Corbusier - og bliver i dag produceret hos italienske Cassina. Bordpladen fås med plade i enten træ eller glas.

Bord, Floyd
© bobedre.dk

Bord, Floyd i lakeret træ, l 130 x h 45 x b 70 cm, 1444 kr., IDEmøbler.

Æstetisk kurveflet
© bobedre.dk

Æstetisk kurveflet Det nye skulpturelle spisebord Otto fra italienske Miniforms er designet af Paolo Cappello. Det organiske understel er udformet i olieret bøgetræ og på toppen ligger en smukt udformet 12-mm-glasplade. L 240 x b 126 x h 75 cm, 25.000 kr., J.K. International.

Til bords med naturen
© bobedre.dk

Til bords med naturen Capa er navnet på et nyt spisebord fra IDEmøbler. Det slanke design er udført i det yderst populære og samtidig bæredygtige materiale bambus. L 220 x h 74 x b 95 cm, 6666 kr. plus 699 kr. for en tillægsplade, IDEmøbler.

Bord i bambus
© bobedre.dk

Bord i bambus som både kan være spisebord og foldes sammen til et sofabord. Designet af Tom Rossau. 16.500 kr., Tom Rossau.

Spisebord, Flip
© bobedre.dk

Spisebord, Flip i tynde, sammenlimede finérplader med bambus, 90 x 100 cm, 7999 kr., Bolia.

Bord med skjult udtræk
© bobedre.dk

Bord med skjult udtræk Butterfly er designer Henrik Lehms nyeste bud på et spisebord. Det skulpturelle understel er kombineret med fikse features som fx et nyt integreret udtræks-system, der kan skjules, når det ikke anvendes. Fås fx i valnød, h 74 x b 100 x l 180 cm, 15.996 kr., Naver Collection.

Spisebord i spejlglas
© bobedre.dk

Spisebord i spejlglas designet af Jasper Morrisson, fås i flere str., l 200 x b 10 x h 73 cm, 29.135 kr., GlasItalia/Sibast.

Bord fra rummet
© bobedre.dk

Bord fra rummet Århusianske RumStation har allieret sig med designeren Frederik Villemoes, der har skabt det nye bord Stag Beetle. Det fås i sortbejdset ask med lak- eller sæbebehandling. Bordpladen i linoleum. B 75 x l 180 cm, 17.500 kr., RumStation.

Bord i affaldstræ
© bobedre.dk

Bord i affaldstræ Designerne Petter Thörne og Anders Johnsson har fået den gode idé at indsamle restmaterialer fra møbelproduktion og bruge de små træstykker til spisebordet Keep. Keep produceres i første omgang i et begrænset oplag. L 200 x b 92 x h 75 cm. Det koster 22.500 kr., Muuto.

Lieve-bordet fra Horm
© bobedre.dk

Lieve-bordet fra Horm er designet af Diego Vencato. Møblet består af en svævende glasplade og et næsten flyvende tæppe. Understellet er fremstillet af stål, beklædt med et trætekstil i ask, sort valnød, birk eller rosentræ. Horm.it.

Elegance i højeste potens
© bobedre.dk

Elegance i højeste potens fra Jean-Marie Massaud. Loungemøblet I-Beam fra italienske GlasItalia er fremstillet af røgfarvet glas. En speciel limeteknik gør det muligt at forene funktion og æstetik. Glasitalia.com.

En af tidens mest driftsikre
© bobedre.dk

En af tidens mest driftsikre designere, Carlo Colombo, er mester udi bløde, skulpturelle former. Air-bordet for italienske Poliform er et smukt svævende møbel udført i Cristalplant. Poliform.it.

Xavier Lust er manden bag flere
© bobedre.dk

Xavier Lust er manden bag flere spektakulære borde – senest V-Table-kollektionen for italienske Tacchini. Bordet kombinerer på smukkeste vis lethed, elegance og dynamik. Fås i mange varianter til både indendørs og udendørs brug. Tacchini.it.

Vand er evig kilde til inspiration
© bobedre.dk

Vand er evig kilde til inspiration Sådan har det også været for den unge norske designer Ingunn Eikeland Björkelo. Bordpladen på Droplet-bordet illuderer et vandspejl, der rammes af en vanddråbe. Bølgerne i pladen fremstår både som et energifelt og et beroligende fikspunkt. Offecct.se.

Spise- og sofabord i ét
© bobedre.dk

Spise- og sofabord i ét TT01, af karboniseret bambus, behandlet med økologisk appelsinskalsolie, sofabord: l 150 x b 70 x h 40 cm, spisebord: l 230 x b 70 x h 70 cm, fra 16.500 kr., Tom Rossau.

Bord med mange ansigter
© bobedre.dk

Bord med mange ansigter Designeren Nicolaj Bos nye bord Passepartout fås med stel i enten pulverlakeret eller rustfrit stål. Pladen fås i forskellige farver i laminat, linoleum eller plexiglas og har to ekstraplader gemt, som kan trækkes ud, når der kommer gæster. Fås fra 9500 kr., Nicolaj Bo.

Genbrugsbord
© bobedre.dk

Genbrugsbord Humbolt er et spisebord, hvor bordpladen er fremstillet i genbrugsfyr og ben i lærk. Bordet måler l 200 x h 78 x b 95 cm, koster 4999 kr., IDEmøbler.

pp80
© bobedre.dk

pp80 pp80 blev designet af Hans J. Wegner for PP Møbler i 1975. Det blev designet samtidigt med pp70 og ligheden er slående, hvis man ser nærmere på de identiske ben og trærammen.

pp85 - Krydsbensbordet
© bobedre.dk

pp85 - Krydsbensbordet Hans J. Wegner tegnede krydsbensbordet for Andreas Tuck omkring 1955. PP Møbler begyndte at producere bordet i 1973 i forbindelse med overtagelsen af flere design fra Andreas Tuck. pp85 viser Wegners evne til at lave optimalt design med meget få midler.

pp76 - Det kinesiske bord
© bobedre.dk

pp76 - Det kinesiske bord Dette bord blev designet af Hans J. Wegner for Johannes Hansens Møbelsnedkeri i 1947. PP Møbler genoptog produktionen i 1991. Bordets udgangspunkt er traditionel, men Wegner fjernede alt overflødigt. Det kinesiske bord er derfor i tangent med Wegners filosofi, hvor modernismens strikte linier mellem form og funktion møder det klassiske håndværk.

pp726
© bobedre.dk

pp726 Dette spisebord blev tegnet af Hans J. Wegner for Johannes Hansens Møbelsnedkeri A/S i 1965. PP Møbler genoptog produktionen i 1991. Originalt var bordet tegnet for at kunne ledsagde stolen pp701 i Wegners eget hjem. Men som resten af Wegners design kan pp726 også bruges i et bredere aspekt og er kompatibel med andre stoledesign af Wegner.

pp75
© bobedre.dk

pp75 pp75 blev designet af Hans J. Wegner for PP Møbler i 1982. Et spændende bord fra Wegner, specielt bordets stel, hvor Wegner tydeligvis har været inspireret af trekanter. Den cirkulære, massive bordplade forekommer at balancere på pyramidens top.

pp70
© bobedre.dk

pp70 pp70 blev designet af Hans J. Wegner for PP Møbler i 1975. Wegner designede dette bord fordi han mente, at der manglede et bord der kunne gå til hans mange stole. pp70 er primært designet til stolene pp52/62 og pp201/203 men er også kompatible med andre stole, fx stolene pp58/68.

Diamante
© bobedre.dk

Diamante fra YDF –Young Designer Factory – er designerne Alberto Basaglia og Natalia Rota Nodaris bud på et moderne spisebord med stærke skulpturelle værdier. Understellet i lakeret aluminium fås i ti højglansfarver. Bordpladen er enten af klart, røgfarvet eller lakeret glas. Ydf.it.

Møblerne fra jyske Skovby
© bobedre.dk

Møblerne fra jyske Skovby har ikke navne, men numre, og det nye spisebord hedder SM 13. Bordet har plads til seks personer, men med to skjulte tillægsplader kan det udvides til ti. Fås i fem træsorter fra 6999 kr., Skovby.

Icicle
© bobedre.dk

Icicle har hidtil kun eksisteret som sidebord, men nu fås det også i en fuldvoksen udgave som spisebord. Bordet er designet af Thomas Pedersen og måler l 150 x b 58 x h 49 cm. 10.773 kr., Fredericia Furniture.

Bord, Adaptable
© bobedre.dk

Bord, Adaptable i eg og stål, design TAF Architects, h 73 x l 200 x b 90 cm, 9800 kr., Muuto.

Insula
© bobedre.dk

Insula Designet af Anne-Mette Bartholin Jensen og Morten Ernst for Erik Jørgensen. Blødt og organisk og med en klar reference til både skandinavisk og japansk designtradition. Insula-bordet produceres i flere størrelser og højder, og de små gør sig rigtig flot flere sammen. Materialet, lakeret aluminium.

Tobago
© bobedre.dk

Tobago Tobago-bordene er oprindelig designet til stolen Trinidad fra 1993. Bordserien består af runde, halvrunde, kvarte, aflange og kvadratiske elementer, der kan kombineres på et utal af forskellige måder. De unikke bordben understøtter enten en eller to bordplader. Tobago fås også på en høj sokkel, der passer til Trinidad barstolen.

Med afsæt i utraditionelle materialer
© bobedre.dk

Med afsæt i utraditionelle materialer og produktionsmetoder præsenterede designvirksomheden Liberostile sig selv på den forgangne Milano-messe. Et af de produkter var bordet Struttura Quattro, der har en sokkel fremstillet af skiver af egetræsfiner og en glasbordplade. Bordet er designet af Davide Vercelli. Liberostile.it.

Essay spisebord - sort farvet ask
© bobedre.dk

Essay spisebord - sort farvet ask Kvalitet, ærlighed og bemærkelsesværdigt design uden dikkedarer er de nøgleord, der kendetegner Fritz Hansens nye bord, Essay™. Essay er designet af den danske designer Cecilie Manz og er indbegrebet af designverdenens nye interesse for og fokus på en grundlæggende enkelhed, æstetisk og materiel holdbarhed.

Superellipsebord
© bobedre.dk

Superellipsebord Superellipse-bordserien er fremstillet af Fritz Hansen. Bordserien omfatter super-cirkulære borde, super-elliptiske borde, udtræksborde, cirkulære borde, kvadratiske og rektangulære borde.

CH 318
© bobedre.dk

CH 318 CH 318 er designet at H.J. Wegner i 1960. Bordet er elegant med det tynde stålben, men samtidigt et meget stabilt bord pga. stålbøjler under pladen. Alt stål er massiv rustfrit stål.

CH 327
© bobedre.dk

CH 327 CH 327 er et langbord, og let genkendelig på en "svævende" plade. Bordet er et af Hans J. Wegner smukkeste borde, hvor mange smukke detajler er samlet i et bord. Kan forlænges med tillægsplader á 40 cm

VP Table
© bobedre.dk

VP Table VP Table er et enkeltsøjlet bord med en rund pyramideformet fod. Bordet kan anvendes som café-, lounge-, stue-, køkken- eller lille mødebord. Bordet kan med kompaktlaminat bruges såvel ude som inde. Stellet er fremstillet af profilrør i rustfrit slebet stål. Foden er fremstillet i rustfrit slebet stål med en kerne af stål. Bordpladerne findes som standard i laminat, kompaktlaminat, linoleum, aluminium samt finér.

PK54
© bobedre.dk

PK54 PK54 er skabt af Poul Kjærholm. Bordpladen fås i lyst, stålvalset marmor eller sort granit – og kan fås med tillægsring i massiv, ubehandlet ahorn og stel i rustfrit stål. 52.650 kr., Fritz Hansen.

PK54
© bobedre.dk

PK54 Bordpladen er lys stålvalset marmor eller sort granit. Stel som er opbygget af 4 kvadrater er af satinbørstet, rustfrit stål.

Perfekt til både ude og inde
© bobedre.dk

Perfekt til både ude og inde Bordet fås både i kvadratisk og rundt, samt i tre forskellige størrelser.

Bordplads i endeløse baner
© bobedre.dk

Bordplads i endeløse baner Bordet til hjemmet, kontoret eller festlokalet. Idéen er lige så enkel, som den er anvendelig. Rene flader, stødabsorberende kanter og ben der hægtes på og kobler pladerne sammen. Ved at udnytte stålrørets fleksibilitet kan en enkelt person stille op og tage ned uden brug af værktøj. Ideel til fester og mange mennesker.

Let og elegant bord
© bobedre.dk

Let og elegant bord Flot og anvendeligt spisebord. Bordet fås rektangulært, rundt eller elliptisk. 22 mm letvægtsmøbelplade med laminat og 2 mm ABS kantliste. Ben måler 38 x 2 mm, i blankforkromet stål. blankforkromet.

Designeren Pierre Paulin
© bobedre.dk

Designeren Pierre Paulin står bag bordserien Antigone udviklet for franske Ligne Roset. Der er stærke referencer til værker af den amerikanske arkitekt Frank Lloyd Wright. Ligne-roset.com. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

De franske designerbrødre
© bobedre.dk

De franske designerbrødre Ronan & Erwan Bouroullec har med Baguette kreeret et sandt mesterværk i aluminium og glas. Det ualmindeligt elegante bord står let på tå. Magisdesign.com.

Limousine Table
© bobedre.dk

Limousine Table er skabt af spanske Jaime Hayon og den hollandske kunstner Nienke Klunder til udstillingen American Chateau. Bordet er en del af en større kollektion og en sjov kommentar til 1700-tallets europæiske møbelhåndværk. Hayonstudio.com.

Infinity
© bobedre.dk

Infinity er det indlysende navn på Stefano Bigis smukke bord for Porada. Det uendelige bånd af poleret træ, der svæver mellem en stålsokkel og en glasplade, giver bordet et unikt udtryk. Porada.it.

Ellipsebordet, 1968
© bobedre.dk

Ellipsebordet, 1968 Ved Ellipsebordet (1968) stod Mathsson stod for udformningen af bordbenene til Piet Heins design.

Kvalitetsmøbler
© bobedre.dk

Kvalitetsmøbler Dk3 er en ny, dansk producent, der gør sig i bæredygtighed og enkle kvalitetsmøbler. Fx dette spisebord i valnød. Fra 13.200 kr., Dk3.

Sjældent antikt konsolbord
© bobedre.dk

Sjældent antikt konsolbord i tyk og blank, sort lak, fra den kinesiske Shanxi-provins, slutningen af 1700-tallet, h 86 x b 292 x d 54 cm, 32.000 kr., Green Square.

Occa
© bobedre.dk

Occa til 10-12 personer med tillægsplade, h 74 x d 91 cm x l 183/233 cm, 3999 kr., BoConcept.

Er man til prints
© bobedre.dk

Er man til prints udtryksfulde former og vilde farver, er Markus Benesch Creates i München et godt bud. Det kreative design-studie skaber både møbler og interiør i bredere forstand. Markusbeneschcreates.com.

Engelske Tom Price
© bobedre.dk

Engelske Tom Price arbejder med både utraditionelle og genbrugte materialer. Plast er en af favoritterne, og det er netop anvendt til det nye Thinker Table. Det består af en række sammensmeltede sorte, hvide og grå polypropylenrør, som giver en glat bordplade, og på afstand tegner de et billede af den kinesiske filosof Confucius.Tom-price.co.uk.

Arc
© bobedre.dk

Arc af Foster+Partners. Organisk bord-skulptur fostret i samarbejde mellem italienske Molteni&C og arkitekten Norman Foster. Fod i et materiale af cement og organiske fibre. Plade i glas. Pris ikke fastsat, 3 Falke Møbler.

Nomad
© bobedre.dk

Nomad af Jorre van Ast. Enkelt bord med plade i egetræsfinér og ben i ask. Benene skrues i pladen ved hjælp af et groft trægevind, hvilket giver bordet et råt udtryk. L 190/210/240 x b 95 x h 75 cm, fra 17.455 kr., Arco/Thorsen Møbler.

SM13
© bobedre.dk

SM13 af Per Hånsbæk. Klassisk bord med et twist. Under den rektangulære plade sidder et understel med skråtstillede ben, der giver møblet et overraskende udtryk. Fås i flere træsorter. L 176/276 x b 100 x h 73 cm, fra 6999 kr., Skovby.

Banquete
© bobedre.dk

Banquete af Calivi & Brambilla. Geometrisk stel i støbt polytylen og aluminium, som fås i et væld af farver. Pladen er udført i et nyt materiale, hvor plast og træ er blandet, så det kan bruges både inde og ude. Serralunga.

Insula
© bobedre.dk

Insula af Jensen & Ernst. Sidste år præsenterede Erik Jørgensen Møbelfabrik Insula-bordet som sofabord. Nu er det også kommet som spisebord i sortlakeret træ. Fra 34.468 kr., Erik Jørgensen.

Bord, Aoyama
© bobedre.dk

Bord, Aoyama i laserskåret stål, h 73 cm, diam. 120 cm, 10.948 kr., Gubi.

Spisebord, Vass
© bobedre.dk

Spisebord, Vass Vass, i lakeret mdf med stel i mørk eg, h 72 x b 90 x l 160 cm, 10.500 kr., Asplund/Fiorini Trading.

Bord af T-stål
© bobedre.dk

Bord af T-stål med glødeskal og håndstrøget lak, l 180 x d 90 x h 72 cm, 5500 kr., LLLP.

Udvid spisebordet i en ruf
© bobedre.dk

Udvid spisebordet i en ruf Det nye spisebord SM11 fra Skovby rummer en helt ny udvidelsesfunktion med to skjulte foldeplader under bordpladen, der let kan klappes ud og ind efter behov. L 183-275 x b 100 x h 73 cm. Fra 7999 kr., Skovby.

Sara Dining Table
© bobedre.dk

Sara Dining Table Ved at skabe forbindelse mellem benene og bordets midte opnås en stabilitet, der gør det muligt for fire tynde ben at bære en 245 cm lang bordplade.

Loop Stand Table
© bobedre.dk

Loop Stand Table Loop Stand er en forenkling af den industrielle savbuk og udformet som en trebenet buk. Bordbukken blev oprindelig tegnet til butikken Storm i København, hvor designer Leif Jørgensen stod for indretningen.

Verdens ældste bord
© bobedre.dk

Verdens ældste bord Bordpladen af kauri-mosetræ fra New Zealand er mellem 7000 og 50.000 år gammelt. Stellet er af olieret jern. Auckland fra italienske Riva 1920 er specielt, og ikke to er ens. Priseksempel: l 200 x b 100 cm. 30.500 kr., Thorsen Møbler.

Spisebord med stil
© bobedre.dk

Spisebord med stil Danske John Sebastian har designet dette smukke bord med plade i corian og ben i træ. Pladen er afrundet uden at være elipseformet, og mønsteret på pladen mimer træets årringe. 28.500 kr., DuPont.

Justérbart foldebord
© bobedre.dk

Justérbart foldebord M10-4, i lakeret asketræ med fire plader og indvendige hylder, b 56/147 x d 56/147 x h 71 cm, 17.560 kr., Tecta/Thorsen Møbler.

Årets møbel - Bordet Essay
© bobedre.dk

Årets møbel - Bordet Essay Årets møbel - Bordet Essay. Designet af Cecilie Manz.

Et enkelt og grafisk design er essensen bag det moderne One Table
© bobedre.dk

Et enkelt og grafisk design er essensen bag det moderne One Table der består af bordplade og et sæt bordbukke. Nicholai Wiig Hansen er designeren bag One Table. One bordbukke bøjes ud af ét langt rør, heraf navnet, og enkle linjer, perfekte proportioner og runde buer giver One Table et æstetisk rent udtryk.

Dialog
© bobedre.dk

Dialog Stor natur midt i hverdagslivet! Inspireret af Douglas grans status, som et af klodens 2-3 højeste træer, udføres dette eksklusive bord i op til 50 cm i bredde og op til 10 meter lange fantastiske planker. Bordet udføres i alle bredder og længder også kvadratisk. Alt er dansk håndarbejde inkl. benene i jern, som forarbejdes på Kvindesmedien på Christiania. Fås også i eksklusiv 150-200 årig eg. Tilhørende bænke udføres også.

Hole Plate Table
© bobedre.dk

Hole Plate Table blevet til i samarbejde med tegnestuen BIG. Det er designet til 8 House i Ørestad, og hullerne er en reference til facaden på et andet BIG-projekt, nemlig Bjerget, som også ligger i Ørestad. Produceres af Hay og forventes i handlen i løbet af 2009.

Bord med kort over Bagdad
© bobedre.dk

Bord med kort over Bagdad i en industrial stålkonstruktion, designet af Ezri Tarazi for Edra, fås i to str., pris på forespørgsel, Excel.

Smukt efterår
© bobedre.dk

Smukt efterår Den argentinske designer Alfredo Häberli med base i Zürich har skabt en ny serie for Fredericia Furniture. Serien Aki består af et spisebord og spisebordsstol. Bordet måler 110 x 220 cm, og bordpladen er med sort linoleum og sortmalet kant. Bord fra 22.507 kr., Fredericia Furniture.

Spisebord, Spidertable
© bobedre.dk

Spisebord, Spidertable i kantlimet møbelplade, h 74 x l 185 x b 93 cm, 11.500 kr., Design by Kessler.

Stabiles OVAL 690
© bobedre.dk

Stabiles OVAL 690 Aldredo Häberli har fundet inspiration i kunstneren Alexander Calders stålskulpturer. Her er materialet dog træ. Aliasdesign.it.

Spisebord, Big Wire
© bobedre.dk

Spisebord, Big Wire designet af Arik Levy, h 74,5, diam. 130/145 cm, 29.885 kr., Zanotta/CasaShop.

Reale
© bobedre.dk

Reale designet af Carlo Mollino i 1946. Produceres i dag af Zanotta. 26.134 kr.

Twin C
© bobedre.dk

Twin C fra Berhin Studio er en del af deres Eco-Serie, der er kende-tegnet ved at gøre alt for at minimere miljøbelastningen under produktionen. Det enkle design med de elegante ben fås i birk, eg og valnød. 6590 kr., Berhin Studio.

Limited edition
© bobedre.dk

Limited edition Anna Kraitz står bag dette smarte bord i massiv ask fra svenske Källemo. Bordkanten med bæltespænde samt bordets “fødder” er fremstillet i håndstøbt bronze. Bordet findes i et begrænset oplag på 99 nummererede eksemplarer til 25.225 kr.

Syv bordplader
© bobedre.dk

Syv bordplader en til hver af ugens syv dage. Scroll- bordet fra NoBody & Co. har et håndsving, som driver nye tekstile motiver af Timorous Beasties frem under glaspladen. Ingen dansk agent.

Benene
© bobedre.dk

Benene tiltrækker sig al opmærksomhed i det nye Big Foot- bord fra Bonaldo. Det er designeren Alain Gilles, der er ophavsmand til de originale ben, der alternativt fås i hvid og sort. Hele bordet koster 38.695 kr.

Japansk inspireret Tokyo-stil
© bobedre.dk

Japansk inspireret Tokyo-stil Aoyama-kvarteret i Tokyo er kendt for sine modehuse, restauranter og shoppingmuligheder. Det var her, at den dansk-franske arkitekt og designer Paul Leroy blev inspireret til Gubis nye bord. Det består af en næsten transparent søjle i laserskåret stål. Fås med en eller to søjler. Det viste bord måler 120 x 240 cm. Pris 19.650 kr., Gubi.

Betonbord
© bobedre.dk

Betonbord Designeren Jesper O.H. Sørensen af det utilpassede Vesterhav i designet af bordet i beton og rustfrit stål. Mål b 100 x l 200 x h 72 cm. Pris 19.995 kr. Ekstraplader på 50 cm koster fra 2378 kr. Beacon Design.

Det stilrene bord
© bobedre.dk

Det stilrene bord er designet for Idémøbler og hylder de nordiske snedkertraditioner.

Flax Table
© bobedre.dk

Flax Table er fremstillet af fyrretræsfinér med en glasplade i frosted glas.

Panton-bord - nyt bord på gamle tegninger
© bobedre.dk

Panton-bord - nyt bord på gamle tegninger Dette bord er baseret på gamle tegninger af Verner Panton. VP Table er et enkeltsøjlet bord med en rund pyramideformet fod. Fås i tre højder: 110, 72 og 45 cm., Montana.

Superellipsebord af Piet Hein, 1968
© bobedre.dk

Superellipsebord af Piet Hein, 1968 De fleste danskere har sandsynligvis spist ved dette bord, der kom i sort i 2005 for at fejre 100-året for Piet Heins fødsel. Fås med bordplade i hvid, grå, sort, birk, lys eg og valnød og bordplade i flere størrelser. 9966 kr., Fritz Hansen.

Smukke Snedkerier
© bobedre.dk

Smukke Snedkerier Spisebordet og stolen af Rikke Frost er fremstillet i massiv, sæbebehandlet eg, og stolen har polstret, læderbetrukket sæde. Spisebordet, der har udtræk og kan forlænge bordet med yderligere 46 cm til 1099 kr., og måler b 95 x l 207 x h 75 cm og koster 8998 kr., Idémøbler.

Glasbord, Post Modern
© bobedre.dk

Glasbord, Post Modern designet af Piero Lissoni, l 210 x h 72 cm, 32.364 kr., Glas Italia/CasaShop.

Spisebord i bambus
© bobedre.dk

Spisebord i bambus Enkelt bord, der kan klappes sammen i en håndevending. Fås i to størrelser: 80 x 200 cm og 90 x 230 cm. Pris fra 15.485 kr.

Glasbord
© bobedre.dk

Glasbord X-frame, designet af Tapio Wirkkala i 1958, stel i enten elm eller krydsfinér, bordene er nummererede og håndlavede, pris fra 100.000 kr., Artek/Paustian.

Fra BBB Emmebonacina
© bobedre.dk

Fra BBB Emmebonacina kommer bordet Square 2 Square, der kan foldes ud, så det har plads til 12 personer. Bordet kommer på markedet senere på året. Pris oplyses af forhandler, BBB Emmebonacina.

Støj er ofte
© bobedre.dk

Støj er ofte et stort problem i offentlige miljøer. Silent Wisper bordet har en lyddæmpende bordplade. 5032 kr., Materia.

Bord, Open
© bobedre.dk

Bord, Open h 73 cm, diam. 65 cm, 2700 kr., diam. 80 cm, 2925 kr., Alias/Interstudio.

Glasbord
© bobedre.dk

Glasbord Tour, med cykelhjul, 120 x 120 cm, 42.995 kr., Moooi/Møller Rothe.

Langbordet Jady
© bobedre.dk

Langbordet Jady er udført i sortmalede trælameller med ben i galvaniseret stål, der er placeret mod midten af bordpladen, så alle sidder godt.L 260 x b 90 cm, 5399 kr. Smart-stol i børstet aluminium, 1099 kr. pr. stk., Idemøbler.

Bord, Melon
© bobedre.dk

Bord, Melon plade i hærdet "diamantglas", designet af Format, diam. 100 eller 60 cm til hhv. 9995 kr. og 7895 kr., Boel Jensen Interiør.

Bord, Bamboo
© bobedre.dk

Bord, Bamboo designet af Henrik Tjaerby, l 186 x b 92 cm, 10.530 kr. Stol, Bamboo, h 80 x b 42 cm, 2785 kr., Artek/Paustian.

Lakeret spisebord
© bobedre.dk

Lakeret spisebord Lakeret spisebord, Balls, h 75 x b 100 x l 240 cm, designet af Bertjan Pot, prissættes i november. Moooi/Møller & Rothe.

2008 byder på farver, humor og underfundige detaljer
© bobedre.dk

2008 byder på farver, humor og underfundige detaljer Fra højtråbende, provokerende design, til mere stilfærdigt med detaljen i fokus. Skabet fra Pinch design er en nyfortolkning af traditionel møbelteknik ligesom Helen Amy Murrays karrygule Cube Chair. Bordet Fucking Rokoko fra Design By Us har humor og fine detaljer.

Skulpturelt bord af tømmer
© bobedre.dk

Skulpturelt bord af tømmer Den canadiske designer Brent Comber skaber tidløse, økologiske træmøbler inspireret af skovene. De skulpturelle møbler forener naturlige former og materialer med moderne og urban æstetik. Når møblerne er savet til, pudset og færdigproduceret, genbruges savsmuld og mindre træstykker som kompost. www.brentcomber.com

Amanda Levete
© bobedre.dk

Amanda Levete fra Future Systems står bag bordet Drift-in, Drift-out, 36.999 kr.

Det smukke og stringente bord
© bobedre.dk

Det smukke og stringente bord Soverin er designet af Lievore Altherr Molina for Andrew World. To str. Fra 14.500 kr., Conceptlight.

Kaare Klint - Spisebord
© bobedre.dk

Kaare Klint - Spisebord Dette runde spisebord i mahogni er smugt forarbejdet og i enkelt design. Der kan fås flere tillægsplader i fyr, som kan gøre bordet endnu længere. Den maksimale længde kan blive 518 cm.

Kaare Klint - Spisebord
© bobedre.dk

Kaare Klint - Spisebord Kaare Klints spisebord er i mahogni med brede massive kantlister og tyk finér. Bordet er 75 cm højt, 90 cm bredt og og 135 cm langt. Bordets maksimale totallængde er 255 cm.

Bjursta
© bobedre.dk

Bjursta er udført i mørk-bejdset asketræsfinér. Designet af Tord Björklund. Diameter 116/166 x h 74 cm. 1499 kr., Ikea.

Bådformet spisebord
© bobedre.dk

Bådformet spisebord med udtræk. I stedet for fire ben har bordet en søjle i midten, så ingen skal kæmpe med et bordben. Vist i valnøddefinér og børstet stål. H 70,5 x l 183/263 x b 100 cm. 7589 kr., BoConcept.

Et højt bord
© bobedre.dk

Et højt bord til dem, der kan lide at stå eller sidde på barstole. Counter 90 fås med bordplade i hvid højglans, glaseret honeycomb eller valnøddefinér med stel i krom. H 92 x b 90 x l 180 cm, 4995 kr., Bolia.

Extend
© bobedre.dk

Extend er eksklusivt snedkerarbejde, som er udført med skjult udtræk. Bordet måler 190 cm i fuld længde. Fås i valnød og som vist i sæbebehandlet eg og er designet af Strand+Hvass. 29.995 kr., Tranekær Furniture.

Fucking Rokoko
© bobedre.dk

Fucking Rokoko er designet af Design By Us. Bordpladen er udført i autolakeret mdf, og stellet er i jern og aluminium. Bordets diameter er 140 cm, og det fås for 22.500 kr., Design By Us.

Helsinki-bordet
© bobedre.dk

Helsinki-bordet er designet af Karl Rüdiger, udført i massivt egetræ og måler 90 x 180 cm. Bordet leveres inklusive et olieplejesæt. Forberedt til tillægsplader, som hver især er 50 cm lange og koster 1000 kr. for to stk. Bordets pris er 2975 kr., Bolia.

Iblea
© bobedre.dk

Iblea er et af Desaltos nye glasborde. Bordet fås i flere varianter og farver, fx i rundt, aflangt eller kvadratisk format og med enten tre eller fire krydsben. Fås fra 120 cm i diameter til 14.411 kr., Lysign.

Iron Lady
© bobedre.dk

Iron Lady er designet af Ronald Jacobs. Fås i massiv eg, natur, olie, hvid-olie og en røget udgave som vist. Produceres i diameteren 115, 130, 145, 160 eller 175 cm. Det viste er 160 cm i diam. og koster 18.900 kr., Bo-Tikken.

Jämsunda
© bobedre.dk

Jämsunda spisebord i bejdset egetræsfinér er designet af Karl Malvall. Kan forlænges og blive næsten tre meter langt. L 221/289 x b 90 x h 74 cm, 3399 kr., Ikea.

Kansas
© bobedre.dk

Kansas fra Morbitec er konstrueret med et specielt krydsbensstel. Det fremstilles i massiv eg, valnød og bøg. Bordpladen er 40 mm tyk. Fås i flere mål, fra eksempelvis 90 x 160 cm til 100 x 240 cm. Her vist i valnød, b 100 x l 220 cm til 19.500 kr. Living Room.

Lance
© bobedre.dk

Lance er designet af Burkhard Vogtherr og er specielt med pladen, der spidser op som en flyvinge. Laves i flere forskellige træsorter. Bordpladen fås i træ eller corian. Vist med valnøddestel og coriantop. 240 x 90 cm, 26.590 kr., Bo-Tikken.

Et af de nye hotte navne, engelske Established & Sons
© bobedre.dk

Et af de nye hotte navne, engelske Established & Sons præsenterede bl.a. dette smukke bord, Slide, af Future Systems/Amanda Levete. Diameter 180 cm. Fås kun i et begrænset antal.

Har du plads
© bobedre.dk

Har du plads til et stort spisebord, kan det være familiens naturlige samlingspunkt med plads til middage og hjemlige sysler. Spansk kolonibord i ædeltræ fra 1700-tallet, h 76 x b 101 x l 283 cm, 65.000 kr., Green Square.

Raw hedder bordet
© bobedre.dk

Raw hedder bordet fra Zanotta i 45 mm tykke ege-planker, der kommer fra et bæredygtigt skovbrug og er miljøvenligt behandlet med damp og olie. 32.040 kr., Casa Shop.

Svenske Norrgavel
© bobedre.dk

Svenske Norrgavel har fået den svenske møbelbranches miljøpris for sine økologiske principper og svanemærkede møbler. Bordet Bas i eg med skuffer. L 120 x b 67 cm, 7200 kr., Norrgavel.

Kræmmerhusbord
© bobedre.dk

Kræmmerhusbord Bordet her passer til Kræmmerhusstolen, der fås i en række forskellige materialer.

Grete Jalk - Spisebord
© bobedre.dk

Grete Jalk - Spisebord Spisebord i teak. Produceret af Poul Jeppesen.

Hans J. Wegner - Det kinesiske bord
© bobedre.dk

Hans J. Wegner - Det kinesiske bord Det kinesiske bord fra 1947 er selvfølgelig lavet til Den kinesiske stol.

Hans J. Wegner - Model 35
© bobedre.dk

Hans J. Wegner - Model 35 Wegner designede dette enkle bord i 1945.

Hans J. Wegner - Model 35
© bobedre.dk

Hans J. Wegner - Model 35 Som det fremgår, kan bordet let klappes sammen, hvis man ønsker det.

Børge Mogensen - Bord
© bobedre.dk

Børge Mogensen - Bord Børge Mogensen har designet dette bord til brug i en jagthytte. Det var i 1950 at Snedkerlaugets møbeludstilling brugte ideen med jagthytten som tema. Bordet, samt en jagtspisestol, blev da også designet hertil.

Børge Mogensen - Bord
© bobedre.dk

Børge Mogensen - Bord Børge Mogensen har designet dette bord til brug i en jagthytte. Det var i 1950 at Snedkerlaugets møbeludstilling brugte ideen med jagthytten som tema. Bordet, samt en jagtspisestol, blev da også designet hertil. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Arne Jacobsen - Æggebordet
© bobedre.dk

Arne Jacobsen - Æggebordet Arne Jacobsen tegnede æggebordet (FH 3603) til at bruge sammen med stolen Myren. Bordet var kun i produktion i kort tid, indtil der i 2002 blev genproduceret et begrænset antal.

Spisebord Pisa
© bobedre.dk

Spisebord Pisa i massivt, olieret egetræ. L 210, 10.650 kr. Tilhørende bænk. L 178 cm, 4120 kr., R.O.O.M.

Bord
© bobedre.dk

Bord formet i pap og papir over træstel. H 75 x b 100 x l 240 cm, 15.995 kr., designet af Studio Job for Moooi v. Møller og Rothe.

Spisebord
© bobedre.dk

Spisebord fra Moooi i højlakeret mdf, fås også i hvidt. L 240 x b 100 x h 75. Ca. 25.000 kr., Møller og Rothe.

Spisebord
© bobedre.dk

Spisebord Lari, med mdf-topplade og ramme i massivt træ. Højglanslakeret. l 160 x b 80 x h 72 cm. Ca. 6500 kr., R.O.O.M.