5 fine måder, du kan style blomster på

Vil du dekorere med blomster på nye måder? Vi har fundet fem inspirerende måder til, hvordan du kan style blomster i din bolig.

Mange vaser små

Ved at placere blomster i mange små glasvaser i stedet for én stor, kommer der større fokus på de enkelte blomsters udtryk. Stil eventuelt de små vaser på en bakke, og miks gerne blomster og vaser i forhold til former og farver.

Dekorativ blomstervaffel

Man har næsten lyst til at tage en bid af denne fine blomstervaffel. Du kan sætte blomstervaflen i et højt glas og stille på bordet eller i vindueskarmen, hvis du vil have et anderledes og humoristisk udtryk i din blomsterstyling.

Blomster på hovedet

En anden måde at style blomster på, er at vende dem på hovedet. For eksempel over et bord. Her er der brugt en trækasse, hvor en metalplade med huller er skruet fast med små vandbeholdere til at holde liv i rødderne. Brug gerne blomster i forskellige længder, da det giver et dynamisk og naturligt udtryk.

Serviet-blomster

En blomst til hver gæst – en sød måde at integrere blomster i borddækningen på. Du kan for eksempel sætte blomsten fast til servietten med et fint bånd eller en sløjfe af stof, der passer til resten af bordets farver.

En blomstrende god idé

Giv din elpære og dine blomster nyt liv ved at fjerne indmaden fra en pære og fylde den med vand og blomster. Lad pæren ligge eller stå af sig selv, eller hæng den op med snore i loftet over et hjørne.