Mit lille vaskeri - i køkkenet

Annonce: Man vasker da ikke sit tøj i køkkenet? Jo, hvis vaskemaskinen gør sit arbejde lavmælt, og du mangler plads i din lejlighed.

Der er vel ingen, som elsker at gå på vaskeri, når tøjvasken skal klares? Men hvad gør man ellers, hvis man ikke har plads på badeværelset til en vaskemaskine - og ikke orker at høre på dens larm i sove- eller børneværelset? Stiller vaskemaskinen i sit åbne køkken, for eksempel. Nutidens køkken kan sagtens rumme et lille “vaskeri”, hvis bare vaskemaskinen er designet til ikke at forstyrre, når familien laver mad eller spiser - og hvis den i sit design er stilfuld uden at stjæle alt opmærksomheden. Samsungs Eco Bubble WW9000 er gjort af netop det stof. Den vasker næsten lydløst, har et enkelt tidløst design uden store knapper, og så gør den det nemt og hurtigt at vaske.

Slut med sure sokker Samsung kalder sin næsten lydløse model for fremtidens vaskemaskine, fordi den netop er med til at understrege, at grænserne for, hvilke multifunktioner den moderne, lille citylejligheds rum kan have, er ophævet. Det hele afhænger bare af, hvilke hårde hvidevarer, man vælger, når man indretter sig på få kvadratmeter. Vaskemaskinen har derudover flere funktioner, som understøtter en både energi- og miljøbevidst families livsstil. Den kan f.eks. fjernstyres fra en app på mobiltelefonen, så man kan time den til at være færdig, så det passer ind i dagligdagens program. På den måde undgår man at skulle vaske tøjet igen, der er blevet surt i maskinen, fordi man ikke nåede hjem og hænge det op i tide. Det sparer ikke kun tid, men også unødigt forbrug af vand og el. Også dens miljøbesparende teknik, Ecco Bubble, gør det både billigere, hurtigere og mere bæredygtigt at vaske, fordi den sikrer, at tøjet bliver rent ved lavere temperaturer.

Gør-det-selv
I tilgift har vaskemaskinen en Auto Dispense funktion, der rummer flydende vaskemiddel til en måneds vaske, og som selv sørger for at dosere den rette mængde vaskemiddel alt efter, hvilket program man har valgt.
Nemmere og mindre larmende bliver det ikke at vaske sit tøj. Om det så foregår i køkkenet, på badeværelset - eller i stuen.