Med gennemgående trælameller skiller bade- og soveværelset sig ud

Kun adskilt af en glasvæg er to rum blevet til ét. Se det store rum med den unikke udsigt her.

Soveværelse

Soveværelset er holdt helt enkelt med en indbydende seng fra Hästens, der er redt med et sengetæppe fra &Tradition. Alligevel er rummet opsigtsvækkende med kigget til badeværelset og trælamellerne i loftet. Lamperne i loftet er fra One A, og fliserne i Oppdal-skifer fra E. Nielsen skaber sammenhæng.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse

Dobbelte drømme

En smule nord for Aarhus har man forenet to af hjemmets vigtigste rum: sove- og badeværelset. Med høj kvalitet i valg af alt fra materialer, møbler og sanitet, kombineret med en unik udsigt til havet, er der her skabt lidt af en drøm af et rum.

Runde vinduer

De runde vinduer giver fuldt udbytte af aftensolen og genspejler udsigten i det store spejl. De elegante armaturer er fra Dornbracht og er installeret med hjælp fra Frede Andersen VVS. Både vask og møbel er fra Møballe. De forskellige vinkler i rummet skaber dynamik og spiller op mod de skarpe linjer i i loftet. Trappestigen, der står op ad den skrå væg, er fra By Brorson.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse

Naturligt og roligt

Med et uforstyrret kig til havet og i direkte forlængelse af soveværelset er man lykkedes med at skabe et usædvanligt badeværelse med naturlige overflader og en helt særlig stemning. Her er der skabt synergi imellem de to rum, som man bruger allermest, og som man både begynder og ender dagen i.

For at understrege sammenhængen har man lagt de samme skiferfliser på gulvet i hele rummet og ligeledes ladet dem bevæge sig op ad væggene for et roligt udtryk. Fliserne changerer i farven og er ligeledes i forskellige størrelser, hvilket understreger materialets naturlighed. Alle armaturer er holdt i krom, som på sin vis både komplementerer og giver kontrast til de taktile og rustikke fliser.

Badafdelingen er blot adskilt fra soveværelsets sfære med en klar glasvæg, mens det væghængte toilet er skjult bag en halvmur, der tilbyder en smule privatliv. Loftet, der er beklædt med lameller i asketræ, giver en behagelig akustik og bryder med fliserne i kolde nuancer og de hvide vægge.

Glasvæg

Glasvæggen udgør en usynlig adskillelse af de to rum, der lader det naturlige lys komme hele området til gode. Løsningen er udarbejdet af ME Glas i Aarhus.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse

En udsigt der giver energi

Ligeledes bryder et par runde vinduer med de skarpe linjer i loftet. Vinduerne giver desuden fuldt udbytte af aftensolen og genspejler naturen i et stort spejl over håndvasken. På den måde er der optimal udnyttelse af udsigten, uanset hvor man befinder sig.

– Den storslåede udsigt giver os energi hver eneste dag. Vi følger solen, månen, stjernerne, bølgerne, menneskene, der går på stranden, og skibene på havet. Det er den skønneste start og afslutning på dagen, fortæller parret, som kan kalde hjemmet for deres.

Toilet

Et væghængt toilet er en smart og hygiejnisk løsning – her er det modellen AquaClean Mera fra Geberit. Toilettet er installeret på en halvmur, beklædt med samme fliser som på gulvet, for at skabe en smule privatliv og for at afskærme det fra bruseområdet på den anden side.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse

Ingen kompromiser

Alt fra træ og sten til glas og belysning er nøje udvalgt, og det er åbenlyst, at der ikke er gået på kompromis nogen steder. De luksuriøse omgivelser kombineret med det allestedsnærværende kig til naturen gør dobbeltrummet til lidt af en drøm.

Halvvæg

Med halvvæggen følger muligheden for en smule opbevaring. Her med produkter fra bl.a. Gun-Britt og Tromborg. Marmorfadet er fra Hay, vasen fra Kähler, og håndklædet fra Georg Jensen

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse
Bruseområde

Bruseområdet giver associationer til en luksuriøs spa med armaturet fra Dornbracht, de rustikke fliser og et fortryllende kig til havet. Skamlen er fra Frama.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse