© Muuto

Ny sofistikeret og stilfuld stol fra Muuto

Ny elegant stol fra møbelserien Outline Family er netop blevet lanceret. En komfortabel stol, som med sit minimalistiske udtryk, simple linjer og sin elegance er et must i dit hjem.

OUTLINE Chair

Muuto byder velkommen til endnu et familiemedlem i møbelserien OUTLINE Family. Det nye medlem har fået navne OUTLINE chair. Stolen er komfortabel og med sit minimalistiske udtryk, simple linjer og sin elegance er den et must i et hvert hjem.

Designeren bag stolen

Andersen & Voll er designerne bag den elegante stol fra Muuto. Andersen & Voll har haft fokus på at udføre et simpelt og velovervejet design, helt fra begyndelsen af projektet til stolen kom til verdenen.

© Muuto

OUTLINE Family

En visuel let og elegant møbelserie med god plads og høj komfort. Den skarpskåret ramme, slanke ryg og armlæn, giver masser af plads til at fylde og flade ud. De simple ben giver stolen et svævende, næsten vægtløst udtryk.
Møbelserien indeholder en sofa, der magen til Outline stolen, har et let og minimalistisk udtryk. Stolen og sofaen, findes i de samme farver og vil derfor matche godt i samme loungeområde i dit hjem, selvom Outline stolen nemt kan stå alene med sit stærke karakteristiske udtryk.

Farver og materiale

Outline stolen og sofaen findes i de samme farver og materialer. Du har yderligere mulighed for at give din stol et mere personligt udtryk, ved selv at vælge et betræk fra et stort udvalg, som fabrikken udbyder.

© Muuto