Ikoniske Wegner-stole går i sort

Besnærende dæmonisk opdatering af nogle af Wegners allermest populære lænestole.

Ikoniske stole
© Carl Hansen & Søn

Alt nyt fra mesteren er godt nyt.

Heldigvis nåede den banebrydende danske mesterdesigner, Hans J. Wegner, at skabe mange ikoniske stole og andre møbler, der stadig sælger og fascinerer stort i dag, i løbet af sit lange liv (1914-2007)

Sorte stel til hans to lænestole Wing Chair og Oculus Chair havde han dog ikke selv tænkt på. Men tanken er god og egentlig ret indlysende til de både meget elegante og magtfuldt udseende lænestole.

Det er der nok nogen purister, der har det svært med, men ikke her.

Nyt sort stel
© Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn har skabt et ekstra elegant twist på to af Hans J. Wegners med udsøgte lænestole: Wing Chair og Oculus Chair.

De to tilbagelænede og favnende lænestole tilbydes nu med sort stel, der føjer nye visuelle kvaliteter til de velkendte design.

Lænestolene har hidtil kun været fremstillet med stel i rustfrit stål, men tilbydes nu også med et sort lakeret stel. Det samme gælder for den tilhørende fodskammel.

Black Edition
© Carl Hansen & Søn

Wing Chair og Oculus Chair samt fodskammel fås med det nye, sort lakerede stel til særlige kampagnepriser i oktober og november (2016).

Se mere om Wing Chair Black Edition her.

Og om Oculus Chair Black Edition her.

Se kæmpe galleri her på Bobedre.dk med alle Hans J. Wegners mest ikoniske stole: spisbordsstole, lænestole, gyngestole og mange andre typer stole.

© Carl Hansen & Søn