Pep kontoret op med disse lækre nyheder

Et lækkert kontor i hjemmet er essentielt i disse tider, hvor skellet mellem arbejde og fritid i dag er så flydende. Få inspiration til skønne designs her.

kontor indretning inspiration ralph lauren
© Ralph Lauren

Dette smukke kontorbord fra Ralph Lauren skaber et stilrent look i rummet. Med den fine træ bordplade og benene af poleret rustfri stål, dominerer den flot, som rummets vigtigste møbel.

Bordet måler: 213 x 91 x 76 cm., og koster 90.000 kr., Ralph Lauren

kontor indretning inspiration
© Maze

Maze har lanceret denne skønne og nye "taske"– Magbag –, til opbevaring af magasiner. Den er praktisk såvel som stilfuld, og passer perfekt ind i det minimalistisk indrettet kontor.

Magbag måler 30 x 10 x 38 cm., og kan blive din for lidt over 800 kr., Maze

kontor indretning inspiration lampe
© Fermliving

Denne smukke mørkegrønne sag er en del af COLLECT-lightning serien, og kan anvendes alene, men også sammensættes med andre lamper fra samme serie. En flot måde at tilføre kontoret lys.

599 kr., Fermliving

kontor indretning inspiration marmor
© Salvatori

Den travle hverdag er ofte tydelig at se på kontoret, når det efter en lang uge flyder med papir. Med disse meget elegante papirvægte, vil der komme orden på skrivebordet, og samtid pynter de små marmor-vægte så flot.

1150 kr., Salvatori

kontor indretning inspiration kay bojesen
© Kay Bojesen

Den nyeste træfigur fra Kay Bojesen er et must-have for designelskere. Med sin enkle form vil den elegant og diskret pynte i kontoret.

749,95 kr., Kay Bojesen

kontor indretning inspiration skab opbevaring
© Kristina Dam

Enkelt, stilfuldt og flot. Det er ,hvad der bedst beskriver dette flotte skab. Det er perfekt til at gemme rod af vejen, men kan også opbevare smukke genstande og planter, som et slags udstillingsvindue. Toppen af skabet består af en marmor plade, hvor andre genstande med fordel kan stilles til pynt.

Skabet måler 200 x 70 x 44 cm., og koster 13.800 kr., Kristina Dam

kontor indretning inspiration opbevaring
© Nomess Copenhagen

Dette lille og praktiske opbevaringssystem kan hjælpe dig med at få orden i dine sager. Det er dejligt når multifunktionalitet og flot design går hånd i hånd.

Opbevarings kassen måler 33 x 25 x11,5 cm., og vil først ramme i butikkerne i slutningen af september, Nomess Copenhagen.

kontor indretning inspiration hay
© Hay

Opbevaring af blyanter og kuglepenne er essentielt på ethvert kontor, og så må det gerne se lidt lækker ud. Opbevaringskruset fra Hay findes i de to forskellige former og farver, som ses på billedet.

249 kr., Hay